• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kad kapiten Deki "zakiti" trubače...

"Petarda" protiv Rumunije i plasman na Mondijal sa prvog mjesta u Grupi 7, ispred Francuske, zaslužili su da budu proslavljeni na pravi način.

 Kad kapiten Deki "zakiti" trubače... Izvor: MONDO

Poslije 14 mjeseci odricanja na putu ka Južnoj Africi, "orlovi" su u noći između subote i nedjelje sebi dali za pravo da se opuste, popiju koju (i ako su) i zapjevaju pred turističko putovanje u Litvaniju na posljednji meč ciklusa. Tajna lokacija bila je u klubu "Vanila" na Studentskom trgu, piše "Alo".

Junaci nacije su poslije parade beogradskim ulicama otišli do baze u Kovilovu, gdje su se sredili, obukli omiljene "scarface" i "italian stalion" majice, a potom u svojim brzim automobilima, u pratnji policijske marice, odjurili nazad u centar grada gdje je sve bilo spremno za žurku.

U tom konvoju, najviši reprezentativac Nikola Žigić vozio se u marici, ali ne zato što niko nije želio da ga poveze, već zato što je strijelac prvog gola na meču protiv Rumuna htio da osjeti vožnju gradom pod rotacionim svjetlom. Kada su fudbaleri stigli do "Vanile", unutra je već bilo sve puno od VIP gostiju i skockanih plavuša.

Na žurku nije došao selektor Radomir Antić, koji je odabrao da uspjeh proslavi u intimnijoj atmosferi.

Za atmosferu u klubu bio je zadužen Dejan Matić, čiji su dolazak organizovali Dejan Stanković i Nemanja Vidić.

"Nisam uzeo honorar jer sam pjevao prijateljima. Bakšiš koji sam dobio jeste dobar, ali ne želim da pričam o tome. Hit večeri je bila moja pjesma 'Dozvola za ljubav', koja je svojevrsna himna naše fudbalske reprezentacije. Priznajem da se mnogo pilo, a da li je neko bio pijan, to je zavisilo od toga koliko ko može da podnese", otkrio je omiljeni pevač naših fudbalera.

Takav tulum nije mogao da prođe bez trubača, a kapiten Stanković već ima "ustaljenu šemu". Deki od ranije već ima svoj omiljeni orkestar - "Crne bisere" iz Vranja, koji pozove svaki put kada je vrijeme slavlja. Ovog puta, samo za "Đurđevdan", kapiten je okitio trubače sa 2.000 evra.

"Ali, nije ovo prvi put da mu sviramo. Prošle godine nam je svima sredio italijanske vize, bili smo četiri dana njegovi gosti na proslavi Interove titule. E, tada nam je dao 5.000 evrića", kaže jedan od "bisera".

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC