• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Murinjo: Ne mogu da obećam Top 4

Autor mondo.rs

Menadžer Čelsija povukao paralelu sa Mančester junajtedom i Liverpulom, kojima se dešavalo da ne uđu u Ligu šampiona. "To su i dalje veliki klubovi".

Govoreći na konferenciji za novinare pred subotnji derbi protiv Liverpula (13.45), Žoze Murinjo prvi put je javno dozvolio mogućnost da se Čelsi ne plasira među najbolje četiri ekipe u Premijer ligi, odnosno da posle 14 godina ne bude učesnik Lige šampiona.

Čelsi posle odigranih 10 kola zaostaje 11 bodova za vodećim dvojcem Mančester siti - Arsenal, a od četvrtog mesta deli ga devet bodova.

Liverpulu se zbog povreda neće suprotstaviti Tibo Kurtoa i Bane Ivanović, dok su Dijego Kosta i Pedro "50:50".

 "Jedini recept za izlazak iz krize je rad, rad, rad", rekao je Murinjo i potom konkretno odgovorio na pitanje vezano za konačan plasman.

"Ne mogu da obećam da ćemo završiti među četiri najbolja tima. Čelsi je veliki klub. Ali, veliki je i Liverpul. Mančester junajted je superveliki. Liverpul prošle sezone nije osvojio ništa, nije se plasirao u Ligu šampiona i ostao je veliki. Junajted pre dve godine nije ušao ni u Ligu Evrope, ali i dalje je bauk od kluba... To je fudbal".

Upitan kako mu deluje Liverpul nakon promene trenera i dolaska Jirgena Klopa, odgovorio je da su razlike samo u detaljima, odnosno načinu na koji dvojica vrhunskih stručnjaka gledaju na fudbal.

Klop mu je na svojoj konferenciji u Liverpulu izrekao samo komplimente, a Murinjo je iz Londona uzvratio.

"On je osoba koja mi se izuzetno dopada. Imamo dobar odnos. O njemu kao treneru najbolje govori njegov rad. Prethodna sezona mu je bila za zaborav, ali mislim da spada u sam vrh evropskih trenera".

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC