• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Pele: Nejmar nikad kao ja...

Autor mondo.rs

"On nije samostalan, ne organizuje napad, ne gradi igru i ne učestvuje u njoj", kudi Nejmara najslavniji brazilski fudbaler svih vremena.

Navikli smo od, po mišljenju mnogih najboljeg igrača svih vremena, Pelea da komentariše mlađe kolege, uglavnom u negativnom kontekstu. Ni kada su Brazilci u pitanju, on nema lepe reči.

Legenda svetskog fudbala Brazilac Pele smatra da njegov zemljak Nejmar nema sve predispozicije da postane veliki igrač, iako je on do sada odigrao 67 utakmica i postigao 46 golova, a nije daleko od brojke od 250 golova. I to samo za 23 godine...

Prema Peleovom mišljenju, napadač Barselone nije svestran kao legendarni fudbaleri iz prošlosti.

"Nejmar je udarni napadač koji deluje na prednjoj strani napada i njegova funkcija na terenu veoma je konkretna i uska. On nije samostalan, ne organizuje napad, ne gradi igru i ne učestvuje u njoj", počeo je Pele svoju priču.

"Naravno, teško mi je da poredim nedostatke Barseloninog napadača sa velikim igračima iz prošlosti, ali oni, kako se to kaže, su bili mnogo svestraniji", rekao je Pele, a prenosi brazilski sportski magazin "Pogodak".

Zanimljivo je da je Pele hvalio Nejmara dok je igrao u Santosu, ali je od njegovog dolaska u Evropu u potpunosti promenio "ploču".

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC