• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Babović: Ritam utakmica uzima danak...

Autor mondo.rs

"Promašujemo zicere, primamo neshvatljive golove...", kaže Stefan Babović pred utakmicu u Gornjem Milanovcu, ali je optimista.

 Stefan Babović izjava pred Metalac Izvor: MN PRESS

Partizan se ove sezone muči na gostovanjima.

Na sedam utakmica u gostima ostvarili su samo dve pobede, i tri od četiri poraza, a primili su čak 15 golova.

U nedelju gostuju u Gornjem Milanovcu, a Stefan Babović kaže da će crno-beli pokušati da upišu pobedu protiv Metalca i prekinu seriju loših rezultata na gostovanjima.

"Sledi nam jako teško gostovanje Metalcu. Pokušaćemo da odigramo što bolje i da zabeležimo pobedu na strani posle loših rezultata", rekao je Babović agenciji Beta.

Ovih dana se dosta pričalo o tome čija je krivica za loše rezultate ove sezone, a Babović je naveo da velika odgovornost leži i na igračima.

"Promašujemo zicere, primamo neshvatljive golove... Odigraćemo najveći broj utakmica u poslednjih deset godina u jesenjem delu, utakmice sreda-subota su uzele ekipi dosta energije, dosta je povreda, nikad nismo kompletni. I na kraju, tu je i naša igra u prvenstvu, loša forma, nema šta...", rekao je Babović.

Babović je istakao da ima još mnogo da se igra do kraja prvenstva i dodao da veruje da crno-beli imaju kvalitet da smanje zaostatak za najvećim rivalom, iako je nakon prvog "kruga" utakmica razlika 16 bodova.

"Partizan je u poslednjih osam godina sedam puta bio prvi. Partizan je, bez obzira na sve, dominantan klub u srpskom fudbalu, igra Evropu... Ova kriza je morala da dođe, ali će Partizan brzo da se vrati tamo gde mu je mesto", rekao je zamenik kapitena crno-belih.

Utakmica Metalac - Partizan igra se u nedelju od 16 časova, a utakmice Superlige možete gledati na TV Arena Sport i Telekomovom portalu Klik Sport.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC