• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Lane ove sedmice potpisuje za Valensiju?

Milan Jovanović ove sedmice nastaviće pregovore sa čelnicima Valensije o prelasku na Mestalju, potvrdio njegov menadžer Zoran Stojadinović.

 Lane ove sedmice potpisuje za Valensiju? Izvor: MONDO

Srpskog napadača kome na ljeto ističe ugovor sa Standardom u svojim redovima žele Valensija i Atletiko Madrid, a uprava “slijepih miševa” već je ponudila Jovanoviću trogodišnji ugovor vrijedan četiri i po miliona, potvrdio je Stojanović za španski dnevni list “Superdeporte”.

Prema njegovim riječima pregovori Jovanovićevog menadžera sa Valensijom su nakratko prekinuti zbog njegovih reprezentativnih obaveza, ali će biti nastavljeni u toku ove sedmice.

Jovanović je ovog vikenda briljirao u dresu srpske reprezentacije i postigao dva odlična gola protiv Rumuna, pa nije isključeno da bi mu menadžer mogao u Valensiji isposlovati platu veću od ponuđenih million i po evra godišnje.

“Ova nedelja je ključna pošto ćemo nastaviti pregovore s namjerom da se riješi pitanje prelaska u Valensiju, bilo pozitivno bilo negativno. Predsjednik Ljorente neće odustati od ponude, ali mi želimo potvrdu što prije kako bismo spriječili da transfer ugroze interesi drugih klubova”, rekao je Stojadinović.

Za Jovanovića su zagrizle i “jorgandžije” ali Stojadinović je istakao da sam Jovanović sebe radije vidi u Valensiji nego u madridskom Atletiku.

“Jovanović bi radije u Valensiju. Milan je odvagao te dve opcije i vjeruje da mu stil igre Valensije najviše odgovara”, dodao je menadžer srpskog napadača.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC