• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kako su se raspali "Bilić bojsi"

Mediji u Hrvatskoj otkrivaju detalje sukoba između hrvatskih reprezentativaca poslije pijanke. Olić odlazi iz reprezentacije.

 Kako su se raspali "Bilić bojsi"  Izvor: MONDO

Ukrajinac Nazarenko golom protiv Engleza za pobjedu od 1:0 u kvalifikacijama za Mundijal, unesrećio je komšije Hrvate.

Nadali su se takozvani "Bilić bojsi" da će don Fabio Kapelo postaviti takvu igru Engleza za koje Ukrajinci neće imati odgovor i tako direktno pomoći Hrvatskoj da osigura baraž za Mundijal u Južnoj Africi. Ali, gol Nazarenka za pobjedu Ukrajine srušio je nade Hrvata da će vidjeti Južnu Afriku.

A paralelno sa "rušenjem plana puta" ka Južnoj Africi, mediji u Hrvatskoj polako otkrivaju detalje pijanke i svađe hrvatskih reprezentativaca u autobusu na putu od kafane do hotela u Rovinju, gdje su se pripremali za kvalifikacione mečeve.

Prema informacijama hrvatskih medija, u konobi "More u Funtani" pilo se i pjevalo za "medalju". Tačnije, za oko 4.000 evra koliko je iznosio ceh (teletina, svinjetina i hobotnica, pršut, sir, tartufi, bakalar...) koji je platio Vedran Ćorluka, a navodno je Darijo Srna poklonio tamburašima sat "rolex".

Pojedini fudbaleri teško su podnijeli piće, pa su tako Anas Šarbini i Nikica Jelavić bukvalno odneseni u hotel, ali je prije povratka u hotel bilo zanimljivo i u autobusu, gdje je izbila svađa i umalo tuča između Džoa Šimunića i Roberta Kovača.

Šimunić se latio mikrofona u autobusu i počeo da "prosipa" fazone...Jedna od njih, koja je glasila da "na klupi ima onih koji jedva čekaju da Hrvatska izgubi kako bi dobili mjesta u timu", nije se dopala Robertu Kovaču, koji se osjetio prozvanim.

Ostali igrači su ih jedva razdvojili i malo je nedostajalo da se pobiju.

U haos se umiješao Ivica Križanac, koji je odgurnuo fizioterapeuta reprezentacije Domenika Sisgoreu, rekavši mu da se ne miješa i da ih pusti da sami rješavaju probleme.

Epilog je sljedeći: Bilić je kaznio Šimunića i Križanca, a hrvatske kolege se pitaju zašto se "izvukao" Robert Kovač.

U međuvremenu, u hrvatskim medijima se pojavila informacija da Ivica Olić više neće da igra za reprezentaciju, a sveprisutni i uvijek prisutni "otac svih tenera" Miroslav Ćiro Blažević doliva ulje na vatru izjavom da je vrijeme da Slaven Bilić ode sa mjesta seelktora, a kao njegovog nasljednika pominje Igora Štimca.

"Ako me zdravlje bude služilo, onda ću biti na raspolaganju. Ali, ako ne bude dobro, a u posljednje vrijeme i nije dobro, onda će to zaista biti oproštaj od reprezentacije. Ne mogu da se igram sa zdravljem. Ako me me i dalje bude boljelo, onda je bolje da kažem zbogom", izjavio je Olić, koji zbog povrede na treningu "kockastih" vjerovatno neće igrati do kraja jesenje polusezone.

Neko u Hrvatskoj je, u međuvremenu, udario brigu na veselje, pa je, po ugledu na neke duhovite ljude iz Srbije, napravio šalu kako Adolf Hitler saznaje da "Bilić bojsi" ne idu na SP.

Snimak sa YouTube pogledajte na našem web sajtu www.mtsmondo.com

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC