• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Index: BiH utjeha za Hrvatsku!

Reprezentacija BiH osvojila je srca hrvatskih navijača koji će u nedostatku "kockastih" na SP 2010 vjerovatno utjehu pronaći u Ćirinim "zmajevima".

 Index: BiH utjeha za Hrvatsku! Izvor: MONDO

Prema pisanju hrvatskog internet portala "Index.hr", Hrvati su oduševljeni ekipom Miroslava Blaževića, a posebno genijalnostima Edina Džeke i ostalih velemajstora.

"Da, susjedna Bosna i Hercegovina, kao lepršavo - simpatični dojučerašnji fudbalski liliputanac, i ‘trener svih trenera’" više su nego dostojna zamjena",
piše "Index.hr".

"Bosanski zmajevi" uspjeli su gotovo nemoguće, ujedinili su srca ljudi koje dijeli granica, a koji im žele samo jedno, nastup u Južnoj Africi.

Zagrebački sajt u svome tekstu je podsjetio na put ka baražu - od sramnog poraza protiv Grčke (4:0) na Bilinom polju do veličanstvenih pobjeda u kvalifikacijama i odlaska u toliko željeni baraž.

Reprezentacija BiH treća je najefikasnija ekipa kvalifikacija, a Edin Džeko je drugi najbolji strijelac sa osam golova. Jedan više postigao je napadač Engleske Vejn Runi.

Napadač Volfsburga će u srijedu protiv Španije u Zenici imati priliku da poveća svoj golgeterski saldo i možda pretekne centarfora Mančester junajteda, koji zbog povrede neće igrati za "gordi Albion" u posljednjem meču sa Bjelorusijom .

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC