• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bilbija: Borac će biti jesenji prvak

"Ako budemo igrali do kraja polusezone, kao u prvih osam kola Premijer lige BiH, titula nam ne bi smjela izbjeći", kaže napadač Banjalučana.

 Bilbija: Borac će biti jesenji prvak  Izvor: MONDO

Supertalentovani fudbaler banjalučkog Borca Nemanja Bilbija, poslije pauze zbog bolesti, vratio se golom iz slobodnog udarca na meču osmine finala Kupa Republike Srpske, ali je njegov promašaj sa "kreča" odveo Leotar među osam timova ovog takmičenja.

Potencijalni reprezentativac BiH zadovoljan je prikazanom igrom u Trebinju, ali podvlači da Banjalučanima sada predstoje mečevi u Premijer ligi BiH.

"Slijedi gostovanje Travniku, koji je neugodan rival, posebno na svom stadionu. Međutim, ako budemo igrali do kraja polusezone, kao u prvih osam kola, titula nam ne bi smjela izbjeći",
izjavio je Bilbija za "Euroblic".

Prema njegovim riječima, žao mu je što se razbolio u trenutku kad je selektor reprezentacije BiH Miroslav Blažević došao u Banjaluku kako bi mu uručio poziv u "zmajeve".

"Da nije bilo problema sa zdravljem, vjerovatno bih dobio šansu da zaigram u srijedu protiv Španije u Zenici. Žao mi je zbog toga, ali preda mnom je još mnogo utakmica i prilika za dokazivanje. Vjerujem da ću jednog dana dobiti šansu da zaigram za reprezentaciju", naglasio je devetnaesetogodišnji Banjalučanin.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC