• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Trezege se nudi Domeneku

Napadač Juventusa David Trezege želi da se vrati u reprezentaciju Francuske kako bi pomogao "trikolorima" u baražu za Svjetsko prvensvo.

 Trezege se nudi Domeneku Izvor: MONDO

Tridesetjednogodišnji Trezege je bio u ekipi koja je 1998. postala prvak svijeta, a dve godine kasnije je u finalu prvenstva Evrope postigao "zlatni gol" i omogućio Francuskoj da osvoji šampionsku titilu, ali je prošle godine odlučio da napusti nacionalni tim zbog nesuglasica sa selektorom Rajmonom Domenekom.

"Nikada neću zaborovati šta se dešavalo i zbog čega sam napustio reprezentaciju, ali u baražu je ulog odlazak na Mondijal i spreman sam da pređem preko svega i odigram te utakmice. Francuska je, ipak, važnija od naših razmirica", rekao je Trezege.

Domenek nije uvrstio Trezegea u tim koji je prošle godine doživio debakl na prvetsvu Evrope, a poslije toga napadač Juventusa je saopštio da je završio reprezentativnu karijeru.

Francuska je u sedmoj grupi kvakifikacija za prvenstvo svijeta obezbijedila drugo mjesto i igranje u baražu, pošto je u subotu pobijedila Farska Ostrva rezultatom 5:0.

(Tanjug)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC