• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Junajted ima novog lidera, Sautempton Tadića!

Autor mondo.rs

Junajted uspešno prebrodio utakmicu protiv VBA i posle "porođajnih muka" postigao dva gola. Džesi Lingard izrasta u lidera "đavola", dok je kod "svetaca" Dušan Tadić doneo bodove golom iz penala.

Navikli smo na efikasne utakmice, ali morali su jednom i da "zakažu" napadači. Donekle.

Posle prvih 45 minuta videli smo golove na samo jednoj utakmici, ali u nastavku golovi na svim mečevima,...

Mančester junajted je posle očajnog poluvremena savladao na svom "Old Trafordu" ekipu VBA, Everton i Vest Hem su podelili bodove, dok je Lester nastavio dobre igre i slavio protiv Votforda, dok je Tadićev penal doneo pobedu Sautemptonu.

Junajted je nastavio sa bledim partijama, neatraktivnim fudbalom, a za 45 minuta protiv VBA zabeležili su samo jedan pokušaj Marsijala, koji je lako zaustavljen. Do gola ipak dolaze na početku drugog poluvremena.

Kris Brant je loše izbacio jednu Marsijalovu loptu, a lopta je došla do mladog Džesija Lingarda koju ju je fantastično plasirao sa ivice šesnaesterca. Upravo je Lingard bio važan šraf i u prethodnoj pobedi Junajteda kada je asistirao, a danas je bio ubedljivo najbolji igrač "đavola".

Junajted se tada povukao, a Saido Berahino je propustio šansu za izjednačenje pošto je sa četiri metra šutirao preko golova, i to glavom.

Pobedu su definitivno potvrdili u nadoknadi vremena. Antoni Marsijal je oboren u šesnaestercu, a siguran sa penala bio je Huan Mata, za prvi gol još od septembra.

Vest Hem i Everton podelili su bodove u Londonu. Lansini je doveo "čekićare" u vođstvo u 30. minutu, a Romelu Lukaku je u finišu poluvremena dopisao gol Evertonu. Belgijanac je nastavio sjajnu seriju ove sezone, a ekipa Slavena Bilića nastavila da se muči protiv ekipa koji su na njegovom nivou.

Dušan Tadić je doneo pobedu svom Sautemptonu protiv Sanderlenda golom iz penala, a upravo je "kazneni udarac" olakšao utakmicu "svecima" koji su se dugo mučili protiv tima Sema Alerdajsa i nisu uspevali da slome otpor. Čak je i Pantilimon pročitao gde će srpski reprezentativac šutirati, ali je udarac ipak bio prejak.

Lester je nastavio sa dobrim partijama i slavio protiv Votforda 2:1, a strelac je ponovo bio Džejms Vardi. Norič je kod kuće pobedio Svonsi i tako ostavio "labudove" praznih ruku, pa tim iz Velsa posle odličnog otvaranja sezone igra dosta loše.

U prvom susretu dana Njukasl je slavio protiv Bornmuta 1:0.

subota

Bornmut – Njukasl 0:1 (0:1)
/Perez 27/

Lester – Votford 2:1 (0:0)
/Kante 52, Vardi 65 – Dini 75/

Mančester junajted – VBA 2:0 (0:0)
/Lingard 52, Mata 90+1/

Norič – Svonsi 1:0 (0:0)
/Houson 71/

Sanderlend – Sautempton 0:1 (0:0)
/Tadić 68/

Vest Hem – Everton 1:1 (1:1)
/Lanzini 30 – Lukaku 44/

18.30 Stouk – Čelsi

nedelja

14.30 Aston Vila – Mančester siti
17.00 Arsenal – Totenhem
17.00 Liverpul – Kristal Palas

TABELA: Mančester siti (-1) 25, Arsenal (-1) 25, Lester 25, Mančester junajted 24, Vest Hem 21, Totenhem (-1) 20, Sautempton 20, Everton 17, Liverpul (-1) 17, Kristal Palas (-1) 16, Votford 16, VBA 14, Stouk (-1) 13, Svonsi 13, Norič 12, Čelsi (-1) 11, Njukasl 10, Bornmut 8, Sanderlend 6, Aston Vila (-1) 4.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC