• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Danijel Aleksić "pecnuo" Mirka Oremuša

Ni prije, ni za vrijeme, a ni poslije utakmice mladih reprezentacija Hrvatske i Srbije u Varaždinu, nije moglo bez čarki.

 Danijel Aleksić "pecnuo" Mirka Oremuša Izvor: MONDO

Poslije poraza od Hrvata (3:1), napadač "orlića" Danijel Aleksić rekao je Srbija izgubila od prosječne ekipe.

"A, 'onaj mali' što je dao prvi gol to ne bi ponovio ni iz 30 pokušaja, da mu neko ponudi priliku", prenio je izjavu mladog fudbalera Vojvodine, tportal.hr.

'Onaj mali' je Mirko Oremuš, koji je potpuno neometan sa 17, 18 metara opalio ljevicom i pogodio rašlje gola Srbije za 1:0, poslije čega je sve krenulo naopako na stadionu Varteksa.

Golman Hrvatske Ivan Kelava opisao je kako su se on i saigrači radovali poslije pobjede nad favorizovanim protivnikom.

"Pjevali smo, naravno... One naše, 'Zovi, samo zovi' i takve. Igrali smo super, rezultat je mogao biti i uvjerljiviji. Ovo je definitivno jedan od najljepših trenutaka moje kratke karijere", opisao je Kelava.

Inače, Kelava je pod "one naše, 'Zovi, samo zovi'", mislio na staru patriotsku pjesmu, koju često na utakmicama nacionalnih timova pjevaju i navijači Srbije, u svojoj verziji, ali i navijači Hrvatske u drugačijoj.

Do pjesme nikako nije bilo kapitenu Srbije Miralemu Sulejmaniju, koji je svjestan da bi poraz u Varaždinu mogao ozbiljno da ugrozi šanse srpske reprezentacije da se peti put uzastopno plasira na EP za mlade.

"Došli smo velikog srca u Varaždin, mislili smo da možemo da pobijedimo. Prvo poluvrijeme smo igrali brže i stvarali dobre šanse, a da smo ih iskoristili, vjerojatno bismo uzeli barem bod. Podbacili smo kao tim, ali kad te neće, što god da pokušaš, nema ti pomoći. Teško nam je pao ovaj poraz, ali zahvaljujem se domaćinu na korektnom odnosu i želim im puno sreće u nastavku kvalifikacija", rekao je Sulejmani.

Novi selektor Srbije Ratomir Dujković i pored velikog iskustva i reputacije koju ima, još ne uspjeva da od talentovanih pojedinaca stvori kompaktan kolektiv, a ne polazi mu za rukom ni da podigne adrenalin kod igrača.

"Iako je bilo šansi i s jedne i druge strane, Hrvatska je preuzela inicijativu od 30. minuta i mi smo došli u situaciju da 'lovimo' rezultat što je bilo jako teško. Nakon ove pobjede Hrvatska se nalazi u mnogo boljoj situaciji od nas u grupi", rekao je Dujković, koji će sljedeći put okupiti fudbalere pred meč sa Norveškom u Novom Sadu sredinom novembra.

(MONDO, foto: Beta)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC