• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mihajlović: Da sam hteo, pogodio bih sudiju

Autor mondo.rs

Trener Milana izjavio da isključenje protiv Atalante nije zaradio jer ga je iznervirao arbitar, već loša partija njegove ekipe

Milan je ostao neporažen u petom meču zaredom. Na svom terenu iščupao je bod protiv Atalante (0:0), iako i po priznanju trenera Siniše Mihajlovića njegov tim nije igrali na visokom nivou.

 "Imali smo sreće da odigramo nerešeno, jer nismo bili tim koji je prošle nedelje uspeo da savladao Lacio. Ne želim da tražim izgovore ali nedostajali su nam Bonaventura, Bertolaći i Aleks, koji su do sada igrali veoma dobro. Njihove zamena nisu mnogo igrale ove sezone, ali kada ne uspete da pobedite, mnogo je važno da ne izgubite", rekao je Mihajlović za italijanski "Skaj sport".

Nervozni srpski trener nije uspeo da završi meč na klupi svog tima, pa je u finišu meča zaradio isključenje. On je besan šutnuo flašicu sa vodom pored aut linije, zbog čega mu je sudija pokazao da napusti klupu.

Mihajlović je izjavio da nije imao nameru da isprovocira sudiju, već da je bio iznerviran lošim izdanjem svog tima.

"Pogrešio sam što sam šutnuo flašicu, ali sam bio iznerviran igrom mog tima. Nije me iznervirao sudija. Da sam hteo da ga pogodim flašicom, verovatno bih bio precizan", rekao je popularni Miha.

Fudbaleri Milana trenutno zauzimaju četvrto mesto na tabeli, sa osvojenih 20 bodova, dva manje od prvoplasiranih Intera i Fiorentine.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC