• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ovo je Ćurčićev spisak za Čehe

Autor mondo.rs

Radovan Ćurčić saopštio je spisak za prijateljski duel sa Češkom, 13. novembra u Ostravi

 Ovo je Ćurčićev spisak za Čehe Izvor: MN PRESS

Selektor Srbije Radovan Ćurčić izdiktirao je spisak igrača na koje računa na prijateljskom duelu sa Češkom, koji će se odigrati u Ostravi na stadionu "Vitkovice arena", 13. novembra sa početkom od 20.30 časova.

Na spisku su:

GOLMANI: Vladimir Stojković (Makabi Haifa), Marko Dmitrović (Alkorson), Damir Kahriman (Crvena zvezda)

ODBRANA: Branislav Ivanović (Čelsi), Nenad Tomović (Fiorentina), Marko Petković (Crvena zvezda), Stefan Mitrović (Gent), Duško Tošić (Bešiktaš), Uroš Spajić (Tuluz), Aleksandar Kolarov (Mančester siti), Filip Mladenović (BATE Borisov).

VEZNI RED: Nemanja Matić (Čelsi), Radosav Petrović (Dinamo Kijev), Luka Milivojević (Olimpijakos), Nemanja Gudelj (Ajaks), Adem Ljajić (Inter), Zoran Tošić (CSKA Moskva), Dušan Tadić (Sauthempton), Filip Kostić (Štutgart), Aleksandar Katai (Crvena zvezda).

NAPAD: Lazar Marković (Fenerbahče), Aleksandar Mitrović (Njukasl), Petar Škuletić (Lokomotiva Moskva)

Izvor: MONDO

Kako se i očekivalo na spisku se našlo ime golmana Crvene zvezde Damira Kahrimana, koji je pozvan u reprezentaciju posle duže od dve godine pauze, ali i Marka Dmitrovića, koji će prvi put biti uz seniorski tim.

Najveće iznenađenje predstavlja Filip Mladenović. Dobre partije u dresu BATE Borisova preporučile su Ćurčiću Mladenovića, koji bi trebalo da zameni povređenog Ivana Obradovića.

Mladenović je do sada upisao samo jedan nastup za nacionalni tim, i to u maju 2012. na prijateljskom duelu protiv Francuske, kada je Srbija pod vođstvom Siniše Mihajlovića izgubila rezultatom 2:0.

Na spisku su i Branislav Ivanović, koji je propustio poslednji meč Čelsija, kao i Lazar Marković, koji se povredio na utakmici Fenerbahčea prošle nedelje u kupu. Lekarska ekipa reprezentacije proceniće da li će dobiti "zeleno svetlo" za nastup u Češkoj.

Selektor je imao dosta problema da sastavi spisak zbog duge liste povreda na kojoj su i Darko Brašanac, Andrija Živković, Miralem Sulejmani, Ljubomir Fejsa, Ivan Obradović, Matija Nastasić i Nikola Maksimović, dok su Sergej Milinković Savić i Predrag Rajković prekomandovani u mladu selekciju Srbije koja igra kvalifikacije za Evropsko prvenstvo.

Meč protiv Čeha biće jedina provera "orlova" u novembru i biće odigran u terminu baraža za EURO 2016 u Francuskoj, na koji Srbija nije izborila plasman.

Okupljanje reprezentativaca je sutra u Sportskom centru FSS u Staroj Pazovi.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC