• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Policija: Đora napadnut, prošao bez povreda

Policija u Varaždinu u izvještaju od srijede ujutru potvrdila je da je više huligana napalo direktora mlađih selekcija FS Srbije, Milovana Đorića.

 Policija: Đora napadnut, prošao bez povreda Izvor: MONDO

"Prije početka utakmice između mladih reprezentacija Hrvatske i Srbije, u Gajevoj ulici, u Varaždinu, napadnut je 64-godišnji srpski državljanin", piše na početku izvještaja Policijske uprave Varaždin.

"Huligani starosti od 15 i 16 godina pokušali su fizički da nasrnu na oštećenog kako bi mu skinuli jaknu iz razloga što je na njenoj poleđini bio natpis 'Serbia', u čemu su spriječeni od strane policijskih službenika i hrvatskog državljanina starosti 32 godine, koji je prilikom hvatanja počinilaca zadobio povredu u vidu nategnuća lijevog gležnja", dodaje se u izvještaju.

Policija koja je uhapsila napadače i privela ih u policijsku stanicu izvjestila je da Đorić u napadu nije zadobio vidljive povrede.

Iz policije je saopšteno i da je u 45. minutu utakmice, hrvatski državljanin starosti 18 godina, na istočnoj tribini stadiona, zapalio zastavu Srbije, zbog čega je uhapšen i uz optužni prijedlog doveden sudiji prekršajnog suda u Varaždinu koji ga je nakon saslušanja pustio na slobodu.

(Tanjug, foto Index.hr)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC