• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Gde će Brendan ovako sređen? U Čelsi?

Autor mondo.rs

Bivši menadžer Liverpula uslikan je u Londonu, na železničkoj stanici. Postoje četiri pretpostavke gde je krenuo.

Brendan Rodžers bez posla je više od mesec dana, a za to vreme timovi se i nisu baš utrkivali da ga angažuju. Međutim, ovog ponedeljka o njemu se ponovo priča, sve zbog jedne fotografije na Twitteru.

Menadžer koji je u Liverpulu za tri godine potrošio na kupovinu igrača više od 300 miliona evra i osvojio ništa, viđen je na jednoj od glavnih londonskih železničkih stanica - Voterlu.

S obzirom na to da je izašao iz kuće obučen u skupo odelo, nagađa se da je krenuo na razgovor za posao. Pošto je stanica na kojoj je uslikan jako važan železnički čvor, četiri imena nametnula su se sama od sebe.

Niko ga nije pratio, ali engleski mediji nagađaju da je  direktno sa te stanice (ili obližnjeg Voterlu Istoka) krenuo ka Fulamu ili Čarltonu, koji igraju u Čempionšipu i traže novog menadžera. Uz to, moguće je i da je sišao u metro i otišao pravo u Kvins Park Rendžers, gde su takođe nedavno otpustili šefa struke.

Na kraju, nije isključena opcija i da je uskočio u voz za Kobham, gde je dobro poznati trening centar Čelsija, koji ove jeseni prolazi kroz agoniju sa Žozeom Murinjom.

Naravno, trenutno realnije zvuče prve tri mogućnosti, za koje Rodžersa preporučuje i njegov rad u Čempionšipu na klupi Votforda, Redinga i Svonsija, koji je i uveo u Premijer ligu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC