• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Di Bjađo: Srbija i mi, nema treći

Autor mondo.rs

Selektor mladih Italijana uveren da će se njegov tim do kraja boriti za prvo mesto u kvalifikacionoj grupi za EP i da mu je najteži rival Srbija.


Mlada fudbalska reprezentacija Srbije u petak nastavlja kvalifikacije za Evropsko prvenstvo, a naredni rival je i najteži u grupi - Italija.


Selektor "azura" Luiđi di Bjađo smatra, takođe, da su "orlići" najozbiljniji protivnik za njegovu ekipu i da su te dve selekcije favoriti za osvajanje prvog mesta u grupi kvalifikacija za EP u Poljskoj 2017.

"Momci u dobroj formi, nije bilo nikakvih neplaniranih situacija, tako da smo u dobrom stanju... Srbija i mi smo favoriti za osvajanje prvog mesta u grupi, tako da će to biti odlična utakmica", rekao je Di Bjađo za italijanske medije.

Italija i Srbija imaju po tri pobede iz isto toliko utakmica, odnosno po devet bodova. Isti broj bodova ima i Irska, ali iz četiri utakmice, kao i Slovenija, koja je do sada odigrala pet mečeva.


"Radili smo na tameljima ove ekipe nekoliko godina. Bili smo ubeđeni da ćemo dobro početi kvalifikacije, što smo i uradili. Zadovoljan sam, ali moramo da igramo još bolje", rekao je Di Bjađo.

Utakmica između Srbije i Italije igra se u petak u Novom Sadu od 18.30.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC