• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Direktor Čelsija u Banjaluci

Direktor londonskog Čelsija Frenk Arnesen u srijedu je bio gost FSRS.

 Direktor Čelsija u Banjaluci Izvor: MONDO

U Čelsi je došao iz Totenhema na poziv Romana Abramoviča. Jedan od prvih igrača kojeg je Arnesen angažovao bio je mladi reprezentativac Srbije Slobodan Rajković.Članovi Čelsija pored Rajkovića su i Bane Ivanović I Nemanja Matić.Ivanović je trenutno u najboljoj poziciji.
“Bane je stavrno sjajan igrač. Kada je došao iz Moskve morao je da prođe period prilagođavanja na život u Engleskoj, morao je da nauči novi jezik.Uspio je da se prilagodi u zadnje vrijeme je veoma važan igrač Čelsija”, rekao je Arnesen
Ove sezone Čelsi je dobro krenuo u šampionat i do sada imaju samo jedan poraz. Ambicije tima su najveće na svim frontovima.
“Imamo potencijal da idemo do samog vrha.Uz malo sreće i ako nas povrede mimoiđu možemo puno toga. Imamo puno strasti, puno iskustva sjajnog trenera Karla Anćelotija  I imam dobar osjećaj kada je ova sezona u pitanju”.

Ono što je prije 20 godina u Engleskoj uradila Margaret Tačer, tek danas pokušavaju da riješe na našim prostorima. Direktor londonskog Čelsija smatra da je engleski zakon najbolji zbog usklađenog djelovanja policije, saveza, ali i novinara. Arnesen tvrdi da je i to jedan od faktora zbog kojeg je engleska liga najbolja na svijetu.
“Najbolja zemlja kad je riječ o zaštiti navijača je Engleska. Prije 20 godina kada su vladali huligani Engleska je bila najgora. Engleska je veoma napredovala, jer su političari shvatili da je to veliki problem i da je fudbal veoma važan u svakodnevnom životu ljudi.
Arnesen će u srijedu u Zenici gledati meč kvalifikacija za SP između BiH I Španije. (MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC