• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Robinjo hoće u Barselonu

Fudbaler Mančester sitija Brazilac Robinjo izjavio je u četvrtak da bi želio da pređe u Barselonu, ali da još nije dobio ponudu Katalonaca.

 Robinjo hoće u Barselonu Izvor: MONDO

Brazilac je prošle godine iz Real Madrida prešao u Siti za 32 miliona funti, što je britanski rekord medju transferima. Mediji u Španiji prenijeli su da su Siti i Barselona postigli dogovor, i da će Robinjo u januaru preći na pozajmicu na Kamp Nou.

Trener Barselone Pep Gvardiola ranije je izjavio da je želio da dovede 25-godišnjeg Brazilca od kada je postao trener te ekipe.

"Naravno da bih volio da zaigram za Barsu. Pa koji igrač bi to odbio? Mogli bismo dobro da se zabavljamo, a uživao bih igrajući pored Mesija, Danija Alveša, Ćavija, Inijeste i Ibrahimovića", rekao je Robinjo za “El Mundo Deportivo”.

"Barselona ima sjajan tim, igrao sam protiv njih i znam koliko su kvalitetni. Volim da ih gledam, svaka utakmica je spektakl. Izgledaju kao najbolji brazilski tim. Ali, trenutno za Barselonu mogu da igram samo u video igrici", dodao je on.

Robinjo je istakao da će, sve dok ne stigne ponuda od Barselone, biti potpuno posvećen Sitiju, ali da je ponosan što je Gvardiola izrazio želju da ga dovede na Kamp Nou.

"Pročitao sam u novinama Gvardioline izjave i veoma sam ponosan. Takođe, vidio sam i da su pojedini listovi pisali da ću u januaru otići na pozajmicu. Ozbiljno ću razmisliti tek kada stigne konkretna ponuda, ali do sada me niko nije kontaktirao", rekao je on.

"Mislim da nije pravo vrijeme za izjave o odlasku, pošto bi neko mogao pogrešno da ih protumači. Imam ugovor sa Sitijem i trudiću se najbolje što mogu", dodao je Robinjo.

(Beta)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC