• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

JSL:Zvezda na "Vašarištu", Sosa protiv svojih

Reprezentativni uspjesi i neuspjesi su iza nas, ponovo na scenu stupa srpski klupski fudbal.

 JSL:Zvezda na "Vašarištu", Sosa protiv svojih Izvor: MONDO

Ovog vikenda bić odigrani mečevi 8. kola Jelen Superlige, u kojem Crvena zvezda gostuje Mladom radniku u subotu, a Partizan u nedjelju dočekuje Jagodinu.

U Požarevcu će, bez sumnje, biti praznik fudbala u subotu. Novajlija u elitnom društvu igra veoma dobro u debitanstkoj sezoni i nalazi se na odličnoj sedmoj poziciji na tabeli sa 10 bodova. Napad Požarevljana vodiće novi igrač, Judžin Sepuja, koji je nedavno došao iz Čukaričkog.

Na drugoj strani, protiv sebe, imaće doskorašnjeg saigrača iz Čukaričkog, a sada štopera Zvezde Milana Vilotića. "Sepuja djeluje nezgrapno i robusno, ali mu ne treba mnogo da kazni protivnika. Može da riješi meč, ali se nadam da to neće učiniti u subotu", rekao je Vilotić.

Zvezda ide u Požarevac bez mnogo opterećenja, jer ima četiri boda više od Partizana, koji već ima tri remija.

Vojvodina se poslije poraza od Partizana i Crvene zvezde i odlaska Dragoslava Stepanovića, povratila pobjedom nad BSK-om (4:0), a prst sudbine je htio da novi trener "lala" Branko Sosa Babić debituje protiv svog bivšeg kluba - OFK Beograda.

Pred Babića je postavljen ambiciozni cilj - juriš na oba trofeja, a on je, sa druge strane, poručio da traži od igrača pobednički mentalitet.

"Romantičari" su odigrali veoma dobro protiv Crvene zvezde, a malo im je nedostajala i sreća i bolje suđenje, da se iz Ljutice Bogdana vrate neporaženi. Cilj je da se i iz Novog Sada vrate sa bodom, a da li će to tako biti vidjeće se u subotu u derbiju 8. kola JSL.

Borac će, takođe, sa novim trenerom, Miodragom Martaćem pokušati da izađe iz evidentne krize. Prva prilika za to je u subotu, kada mu u goste dolazi Smederevo.

Partizan u nedjelju dočekuje Jagodinu, a vezista crno-bijelih Bratislav Jovanović duhovito najavljuje duel: "Obožavam ćuretinu".

Potom i objašnjava: "Jagodinci su mi ostali u najljepšem sjećanju. Kad god igam protiv njih radujem se trijumfu, proljetos u Napretku, ali i ljetos na stadionu Partizana kad sam postigao prvenac u crno-bijelom dresu".

PAROVI 8. kola:

(subota, svi od 14.30h)

Vojvodina - OFK Beograd
Mladi radnik - Crvena zvezda
Borac - Smederevo
Javor - Metalac
BSK - Spartak

nedjelja:

od 14.30:

Hajduk - Napredak
Čukarički - Rad (TV prenos)

od 17h

Partizan - Jagodina

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC