• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Za "El Klasiko" 1.500 policajaca

Autor mondo.rs

Predstojeći duel Real Madrida i Barselone obezbeđivaće skoro duplo manje policajaca nego 149. "večiti derbi" u Beogradu.

Posle terorističkih napada u Parizu, zatim i nekoliko, srećom, lažnih pretnji, Evropa je u strahu od novog napada Islamista.

Tenzija se nadvila i nad fudbal, zbog čega su već odložene prijateljske utakmice Belgija - Španija i Nemačka - Holandija.

Stadioni, kao mesto masovnog okupljanja, česta su meta terorista, pa će narednog vikenda u mnogim gradovima bezbednosne mere biti značajno pojačane.

Pričalo se i novim odlaganjima, a među utakmicama čije odigravanje se dovodilo u pitanje je i "El Klasiko" između Real Madrida i Barselone (subota, 18.15).

Najveći duel španskog fudbala, ipak, će se igrati, a list Marka prenosi da će utakmicu obezbeđivati 1.500 policajaca raspoređenih na stadionu Santjago Bernabeu i oko njega.

Dan pre utakmice policija i psi tragači će biti raspoređeni oko stadiona, kako bi otkrili da li ima sumnjivih aktivnosti.

Poređenja radi, 149. "večiti derbi" između Crvene zvezde i Partizana, igran 12. septembra 2015. obezbeđivalo je skoro duplo više policajaca - 2.800!

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC