• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Cilinšek: Partizan ima krizu rezultata i igre

Fudbaleri Partizana u nedjelju na svom stadionu dočekuju ekipu Jagodine, koja će u Humskoj igrati sa bivšim zvezdašem Pericom Ognjenovićem.

 Cilinšek: Partizan ima krizu rezultata i igre Izvor: MONDO

Poslije novog kiksa u domaćem prvenstvu (remi sa Spartakom u Subotici 1:1), primorao je trenera crno-bijelih Gorana Stevanovića da nametne jači ritam na treninzima, na kojima, doduše, nije bilo osmorice reprezentativaca.

Uoči utakmice 8. kola Jelen Superlige, Stevanović je najavio "neke promjene u timu", ali i istakao da njegova ekipa sa "mnogo više samopouzdanja ulazi u nastavak prvenstva".

"Poslije pauze zbog reprezentacije vraćamo se onome što je mnogo interesantnije od treninga, a to su prvenstvene utakmice. Sudeći po onome što smo radili tokom ovih mini-priprema, siguran sam da ćemo u nastavak prvenstva ući sa mnogo više samopouzdanja", rekao je Stevanović na konferenciji za novinare na stadionu u Humskoj.

Glad za trofefija, prema riječima Stevanovića, i dalje je prisutna u Humskoj.

"Znam da imam najbolje igrače u zemlji, ali to moraju da dokažu na terenu. Trudili smo se u protekle dve nedjelje da proširimo spisak igrača koji će biti u konkurenciji za prvi tim. Nekolicina njih je radila izuzetno dobro, radili su kvalitetno i nametnuli se svojom igrom", rekao je trener Partizana

Stevanović je rekao da dobro poznaje ekipu Jagodine i podsjetio da je to jedan od rijetkih timova od kojih je Partizan izgubio prošle sezone.

"Jagodina je dobra i stabilna ekipa, imaju nekoliko veoma dobrih pojedinaca. Tu je Perica Ognjenović, ali i (Vladimir) Đilas koji napreduje iz sezone u sezonu. Ipak, imamo sposobnu odbranu, a očekujem da će Jagodinci u Beograd doći da se nadigravaju", rekao je on.

Trener Jagodine Mladen Dodić kaže da "ćurani" dolaze u Humsku da ne izgube.

"Ako uspijemo u defanzivi da odradimo sve što moramo protiv ovako jakog protivnika, siguran sam da ćemo doći do šansi da postignemo gol koji bi nam obezbijedio najmanje remi", dodao je Dodić.

On je podsjetio da Jagodina odlazi u goste "najkvalitetnijoj ekipi u Superligi", koja je pokazala da zna i da može dobro i kvalitetno da igra, bez obzira na krizu rezultata u posljednje vrijeme.

"Očekujem da nastavimo sa dobrim igrama. U svakom slučaju utakmicu dočekujemo u dobroj atmosferi i dobrom raspoloženju i ukoliko ponovimo igre iz posljednjih mečeva, nadam se pozitivnom rezultatu", rekao je Dodić.

"Do sada nas niko nije nadigrao i očekujem da tako bude i protiv Partizana", dodao je šef stručnog štaba Jagodine.

Standardni prvotimac Jagodine Saša Cilinšek istakao je da on i njegovi saigrači imaju veliki resprekt prema protivniku koji je favorit, ali da u meč ne ulaze kao autsajderi.

"Nećemo se predati unaprijed. Dokazali smo da znamo da igramo i vjerujem da sve zavisi od nas", rekao je Cilinšek.

On je ocijenio da je Partizanu zbog loših rezultata u ovom trenutku veoma teško.

"Njihov problem je što nemaju rezultate, a ja bih rekao da nemaju ni igru", rekao je Cilinšek.

(agencije/MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC