• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Žinjak mijenja Trezegea u Juventusu?

Napadač Tuluza i Francuske reprezentacije Andre Pjer Žinjak na meti je Juventusa.

 Žinjak mijenja Trezegea u Juventusu?  Izvor: MONDO

Francuz za Francuza. Najtrofejniji italijanski klub u domaćim okvirima, Juventus, potražiće zamjenu za Davida Trezegea u špicu napada francuske reprezentacije, a tamo je standardan Andre-Pjer Žinjak.

Centarfor Tuluza, kojeg je beogradska publika mogla da vidi uživo u dva navrata ove jeseni, u dresu Francuske na stadionu Crvene zvezde (do 9. minuta) i u dresu Tuluza na stadionu Partizana (od 61. minuta), trebalo bi uskoro da zamijeni vremešnog zemljaka u Torinu.

Trezege (31) dugo već u Juventusu dobija šansu samo kada je potrebno da se odmore ili su povrijeđeni/suspendovani ostali napadači Amauri, Jakinta i Del Pjero. A, kada šansu i dobije, "Trez" uglavnom trese mreže.

Ove sezone, postigao je tri gola na pet utakmica, ali u Juventusu žele da osvježe redove mlađim fudbalerom, koji može da se pohvali da je prošle sezone postigao 24 gola u prvenstvu Francuske. Tada je za njega bio zainteresovan Mančester junajted, Lion takođe, ali je Žinjak (23 godine) kao starter u dresu Francuske ispred jednog Karima Benzeme ostao u "malom" Tuluzu.

Trezege je u Juventusu već deset godina i u januaru, a najkasnije do kraja sezone trebalo bi da se vrati u neki od francuskih klubova da na miru završi karijeru, koja je ispunjena trofejima i golovima. Samo u Juventusu, postigao ih je 162 na 266 utakmica u svim takmičenjima, a u karijeri na zvaničnim mečevima 256 puta bio je strijelac, na 471 utakmica, uključujući i 34 gola za francusku reprezentaciju.

Žinjakova cijena kreće se i do 25 miliona funti.

(MONDO, foto: Guliver/Getty Images)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC