• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Enrike: Real se nije predao, mi smo bili bolji!

Autor mondo.rs

Trener Barselone kratko prokomentarisao da neće imati problema da sastavi tim sada kada ima i Mesija. Misli da se Real nije predao.

0:4!

Pisalo je na semaforu "Santjago Bernabeua" posle bravurozne partije Barselone u "El Klasiku".

Čak i bez Lionela Mesija na početku, Barselona je uspela u potpunosti da nadigra Real Madrid koji nije ličio na tim koji može da ugrozi pobedu Barselone. Na kraju tako je i bilo, da su mnogi pomislili da se Real Madrid predao, na šta je oštro reagovao i Luis Enrike.

"Ne, ja to tako nisam video. Jednostavno smo bili bolji i dominirali. Bili smo dobri u odbrani i pre bih rekao da smo mi igrali odlično nego što bih rekao da je Real igrao loše", rekao je Luis Enrike posle utakmice.

A potom je sabrao utiske...

"Veličanstvena i nezaboravna pobeda. Oni su naš večiti rival i i mi se uvek borimo za iste trofeje. Divan je osećaj što smo ovako dobro odigrali. Ispoštovali smo sve što smo zamislili", kazao je Enrike.

Mnoge je zanimalo da li će Lionel Mesi početi meč, ako ne, da li će ulaziti, a najveće iznenađenje se desilo kada je Enrike odlučio da ga "rizikuje rovitog", iako je Barsa ubedljivo vodila.

"Odlučio sam u toku nedelje da će igrati. Želeo sam da vidim kako se oseća na terenu i ispostavilo se da je to bilo dobro".

Na pitanje li će biti problema u sastavljanju tima narednih nedelja, pošto su Nejmar i Suarez oformili odlično partnerstvo, samo je kratko odgovorio:

"NE!"

Ali će tek od januara biti na mukama...

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC