• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Može li Borac krenuti naprijed?

Autor mondo.ba

Izvještajno-izborna skupština banjalučkog premijerligaša biće održana danas od 17 časova u Trofejnoj Sali Gradskog stadiona, gdje će se odlučivati o daljoj sudbini kluba.

 Danas Izvjestajno-izborna Skupstina FK Borac Izvor: MONDO/Bojan Jakovljević

FK Borac iz Banjaluke proživljava najteže trenutke u istoriji.

Fudbaleri banjalučkog premijerligaša u seriji su od šest uzastopnih prvenstvenih poraza, opstanak u Premijer ligi BiH sve je dalji, a klub već godinama grca u dugovima i teško je predvidjeti sudbinu "Velikana iz Platonove ulice".

Zbog svih ovih problema, predsjednik kluba Draško Ilić i direktor Robert Zrilić podnijeli su neopozive ostavke, koje bi na današnjoj Izvještajno-izbornoj skupštini trebalo da budu usvojene.

Ipak, pitanje je da li će se to desiti, s obzirom da se nije pojavio niko ko je spreman da preuzme "vruć krompir". Sada je jasno da Borac nikoga ne zanima. Banjalučki klub nema podršku Grada, pa u sve misli usmjerene ka državnim institucijama koje jedine mogu spasiti crveno-plave.

U prvom dijelu sjednice, koja je zakazana za 17 časova, Ilić i Zrilić trebalo bi da podnesu izvještaje o radu u protekle nešto manje od dvije godine, koliko su u klubu, dok je za nastavak planirano imenovanje novih rukovodilaca Borca. Ali, kako trenutno stoje stvari, sve to je u magli.

Do zimske pauze Borac bi trebalo da odigra još tri meča. Danas od 13 časova na programu je duel protiv Željezničara, koji se trebao igrati juče, ali je odgođen zbog snježnih padavina.

Poslije duela sa sarajevskim plavim, slijedi domaći meč protiv "fenjeraša" Veleža, a zatim i gostovanju u Doboj-Kaknju ekipi Mladosti.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC