• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Još jedan veliki udarac za Real!

Autor mondo.rs

Odložio je operaciju da bi pomogao i, ko zna, možda i jeste učinio da ne bude i gore od 0:4. Ali, sada sledi duga pauza...

Odložio je operaciju, primao injekcije i na treninzima i pred utakmicu, sve u nameri da pomogne Realu u "El Klasiku" i, ko zna, možda je i pomogao da ne bude gore od 0:4.

A, moglo je...

Uglavnom, cena koju će Serhio Ramos platiti iako je njegov klub ponižen u meču sa Barselonom nije mala. Kapiten madridskog Reala zbog nove povrede ramena neće igrati do kraja godine, prenosi Marka.

Kako se navodi, Ramos je u porazu od Barselone 4:0 obnovio povredu koju je zaradio protiv Sevilje i predstoji mu pauza između tri i četiri nedelje, pošto se odlučio za terapiju, a ne za operaciju koja bi ga na duže odvojila od terena.

Ramos je ove sezone odigrao 10 utakmica za Real i postigao jedan gol, upravo u meču u Sevilji uoči "El Klasika". Dao je maestralan gol makazicama, ali je pao na rovito rame i pogoršao svoje stanje, zbog čega je bukvalno iznet s terena bez da se poradovao golu.

Real je bez njega glatko potom izgubio utakmicu (3:2), a potom i doživeo debakl u "El Klasiku" zbog kojeg će možda Rafael Benitez biti smenjen, a takođe možda Kristijano Ronaldo morati da bude prodat.


Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC