• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Džajić: Savjest me je spasila

"Došao je, pitao ozbiljnim glasom, ja sam isto tako pričao... Rekao mi je da mi se određuje pritvor. Sve čujem, ali mi reči zvuče nestvarno".

 Džajić: Savjest me je spasila Izvor: MONDO

Legenda srpskog fudbala Dragan Džajić rekao je za "Sportski žurnal" da nikada i nikome neće otkriti ko je i zašto želio da sruši njegovu ličnost, tako što ga je 5. februara 2008. smjestio u zatvor i započeo sudski postupak protiv njega, koji i danas traje.

"Samo je jedan razlog za to - da moji najdraži nikada i nikoga ne mrze, čak ni da preziru! Isto ću se ponašati i ja".

"Moja osveta će biti zaborav za sva vremena, onog i onih koji su mi to uradili, a tamo nekog dana, neka svako polaže svoj račun pred Svevišnjim. Moja savjest je čista i ona me je spasila u najtežim trenucima", ispričao je Džajić.

Nekadašnji as, sportski direktor i predsjednik Crvene zvezde prvi put je govorio o onom što je osjećao na dan hapšenja, kada je policijska "marica" stala ispred njegove kuće.

"Ni danas ne znam da li sam zaplakao, čini mi se da nisam. Pipao sam se po grudima, kao da me udario veliki kamen. Pitao sam se da li zaista duša može tako da boli? Kada su me doveli tamo, bila je velika gužva, zvonilo mi je u glavi", prisjeća se Džaja.

"Čekao sam nekoga kome ću dati izjavu. Došao je, pitao ozbiljnim glasom, ja sam isto tako pričao... Rekao mi je da mi se određuje pritvor. Sve čujem, ali mi riječi zvuče nestvarno, kao da ih govori nekom drugom".


Džajić tvrdi da na ovom svijetu ne postoji osoba koja ga je zbog bilo čega vukla za rukav.

"Ko mene za šta optužuje? Niko! Kome sam išta ostao dužan? Nikome! Koga sam oštetio? Nikoga".

"Da sam se bavio menadžerskim poslom, zar bih Roberta Prosinečkog doveo u Zvezdu bez dinara, pomogao mu da iskaže talenat. I onda su on i Zvezda, uz moje posredovanje, ostvarili rekordan transfer od 15 miliona dolara. Njegov otac Đuro je plakao u mojoj kancelariji kada sam mu to saopštio... Da ne nabrajam ko zna koliko sličnih primjera".

Dragan Džajić kaže da bi ga isti rezoni vodili i kada bi sa ovim iskustvom krenuo iz početka.

"Meni su uz porodicu, Zvezda, Beograd, Srbija i Jugoslavija bili sve. Ako je to bila greška, zabluda ili nešto treće, s obzirom na to koja pravila života važe danas, nema veze. To sam ja".

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC