• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

JSL: Valjak vozi i po kiši

Dosadna kiša nije ugasila motore Parnog valjka.

 JSL: Valjak vozi i po kiši  Izvor: MONDO

U posljednjoj utakmici 8. kola Jelen Superlige, Partizan je ubijedljivo pobijedio Jagodinu 3:0 (3:0) pred oko 2.500 svojih navijača.

Golove za Partizan postigli su Mladen Krstajić, Lamin Dijara i Adem Ljajić (sve u prvih 45 minuta), a crno-bijeli su u nastavku porpustili još nekoliko izglednih prilika da isprate "ćurane" sa punom mrežom.

Trener Partizana Goran Stevanović malo je "promiješao" karte, pa je od starta šansu pružio mladom Rajku Brežančiću umjesto Marka Lomića, kao i Branislavu Jovanoviću umjesto reprezentativca Radosava Petrovića. Kapiten Partizana Nenad Đorđević meč je posmatrao sa tribina zbog povrede (ušinuo pršljenove).

Crno-bijeli su poveli u 4. minutu. Iskusni štoper je u svom stilu postigao gol na startu meča. Poslije kornera, oslobodio se čuvara i neometan sa tri metra poslao loptu iza leđa golmana Zečevića.

Partizan je do poluvremena kontrolisao igru, ali do posljednjih pet minuta nije bilo mnogo uzbuđenja pred golom gostiju. A onda u samo dva minuta, crno-bijeli su riješili pitanje pobjednika.

U 42. minutu, Kleo je proigrao Dijaru, koji je uletio u šesnaesterac Jagodine, obišao je Zečevića, potom jednog defanzivca gostiju poslao "po cigarete" i rutinski pogodio mrežu.

Samo minut kasnije 3:0 za Partizan. Ljajić je krenuo u solo prodor, odigrao dupli pas sa Dijarom i potom je precizinim šutem savladao Zečevića.

Jagodina je pokušavala da preko Perice Ognjenovića napravi neki napad koji bi joj donio rezultat, ali je odbrana crno-bijelih sve osujetila. Najbolju šansu gosti su imali u 27. minutu, kada se, poslije "slobodnjaka" Ognjenovića, lopta odbila do Novkovića koji je slabo šutirao.

Rasterećeni poslije visokog vođstva, crno-bijeli su igrali slobodnije i lakše, stvarali su šanse i u drugom poluvremenu, a najbolje su propustili Dijara, Kleo i Moreira.

Dobra igra crno-bijelih posle pauze i nastavak potere za vodećom Crvenom zvezdom.



STADION Partizana
gledalaca: oko 2.500

PARTIZAN: Radosavljević - Stevanović (od 59. minuta Knežević), Krstajić, Brežančić, Gavrančić - Jovanović, Moreira, Fejsa (od 70. minuta Tomić), Ljajić - Kleo (od 56. minuta Brana Ilić), Dijara.

JAGODINA: Zečević - Cilinšek (od 34. minuta Tomić), Lukić, Đorđević, Mihajlović, Avramović - Novković, Ognjenović (od 83. minuta Vusljanin) - Bojović, Đilas.

Izveštaje sa dva meča odigranih u nedelju pročitajte OVDE

Izveštaje sa subotnjih mečeva pročitajte OVDE

TABELA: Crvena zvezda 22, Partizan 18, Vojvodina i OFK Beograd po 14, Spartak i Javor po 12, Napredak, Jagodina, Mladi radnik, Hajduk i Borac po 10, Smederevo 8, Rad i BSK po 7, Metalac 6, Čukarički 4.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC