• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Antolović napušta Želju

Autor mondo.ba

Standardni golman i kapiten sarajevskog Željezničara Marijan Antolović na stolu ima nekoliko ponuda i na zimu će skoro sigurno napustiti "Grbavicu".

 Marijan Antolović ove zime odlazi iz Željezničara Izvor: MONDO/Samir Cacan
Izvor: MONDO/Samir Cacan

Marijan Antolović, prvi čuvar mreže i kapiten sarajevskog Željezničara, skoro sigurno ove zime napustiće "Grbavicu", piše današnji "Avaz sport".

Golman plavih na stolu ima nekoliko ponuda i sve je izvjesnije da će promijeniti klupske boje.

KJOSEVSKI

Ukoliko standardna "jedinica" napusti "Grbavicu", u Željezničaru imaju spremno rješenje. Mladi Vedran Kjosevski, dijete plavih, ove sezone branio je protiv dio meča protiv Širokog Brijega i Veleža, zbog suspenzije Antolovića. Nastupio je i na dva meča Kupa BiH, a trenutno je član mlade reprezentacije BiH.

Nekadašnji mladi reprezentativac Hrvatske ove sezone standardan je na golu Želje, a u Premijer ligi BiH 26-godišnji golman nosio je i dres banjalučkog Borca.

Osim Antolovića, redove plavih mogli bi da napuste još neki igrači. Gotovo sigurno je da će mladi Amer Hiroš otići na kaljenje u federalnog prvoligaša Goražde. Na izlaznim vratima je i defanzivac Dejan Uzelac, koji se ove sezone nije pretjerano naigrao.

Željeznilčar je kolo prije zimske pauze angažovao dva pojačanja. Riječ je o Mirku Kramariću, te Brazilcu Majlsonu dos Santosu Oliveiri. Oba fudbalera potpisali su dvogodišnje ugovore.

Poslije 17 odigranih kola u Premijer ligi BiH, plavi zauzimaju osmo mjesto sa 25 bodova, 12 manje od lidera Slobde iz Tuzle.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC