• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Đerar Pike "umire" od smeha! (VIDEO)

Autor mondo.rs

Fudbaler Barselone Đerar Pike bez dileme je najomraženija ličnost trenutno među navijačima Real Madrida. Posle ovoga biće još više. Poslušajte i šta su navijači Kadiza vikali tokom utakmice sa Real Madridom.



Postoji realna mogućnost da Real Madrid bude izbačen iz španskog kupa zbog administrativnog propusta.

Naime, Kadiz je prijavio Real zato što je u meču španskog kupa igrao i Rus Denis Černišev, koji je trebalo da pauzira zbog suspenzije. Zbog tog propusta, Real bi mogao da bude izbačen iz daljeg takmičenja.

Zanimljivo, Rafael Benitez je već jednom napravio sličnu grešku, kada je 2001. godine kao trener Valensije izveo tim sa četvoricom igraca van EU protiv niželigaša Novelde (Aimar, Ajala, Đukić, Šerban), pa je administrativnim putem njegov tim eliminisan.

Naravno, u Barseloni su se obradovali mogućnosti da Real bude isključen iz takmičenja, a najviše Đerar Pike, koji je na svom Twitter nalogu napisao poruku, tačnije stavio emotikone koji se odnose baš na ovaj propust.

Njemu je smešno do bola!


Pike je i ranije "peckao" Real, a prilikom nedavnog "El Klasika" na "Santjago Bernabeu" svaki njegov dodir sa loptom navijači Reala dočekivali su bučnim negodovanjem.

Međutim, kako je utakmica odmicala, a Realova mreža bila punija, zvidžuci su utihnuli, a Pike je bio toliko nameran da se i on upiše u listu strelaca, da je više bio u napadu, nego u odbrani. Zamalo i da postigne gol...

Iako su se u Realu nadali da će Kadiz pokazati dobru volju, želja im neće biti ispunjena.

Predsednik trećeligaškog španskog kluba Manuel Viskaino najavio je žalbu.

"Situacija zahteva našu brzu reakciju. Uprava se sastala i odlučila da prijavi Real zato što je igrao i fudbaler koji na to nije imao pravo. Mi veoma poštujemo i Real i njegove navijače i ovo zaista činimo teška srca, ali pravila su ista za sve i ovo je naša čvrsta odluka. Ovo činimo ne bez bola, jer smo u prijateljskim odnosima sa Realom, ali svi moramo da se ponašamo odgovorno".

A evo šta su skandirali navijači Kadiza tokom kup utakmice koju je Real dobio 3:1

Kadiz navijači
Izvor: YouTube


Vikali su i "Černišev, volimo te"



A na klupi Reala trgli su se tek nakon skandiranja: "Pogledajte Twitter". Izgleda da su svi znali osim onih koji je trebalo da znaju...



Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC