• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Rui Košta: Oprezno sa Bosancima!

"Vjerujem da imamo bolji tim, ali nemojmo se zavaravati, neće nam biti nimalo lako protiv BiH", rekao je direktor Benfike.

 Rui Košta: Oprezno sa Bosancima! Izvor: MONDO

Legendarni portugalski fudbaler, Rui Košta, koji trenutno obavlja funkciju direktora Benfike apelovao je na reprezentativce da budu vrlo oprezni na mečevima baraža protiv BiH.

U dodatnim kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo 2010. godine, Portugalci će 14. novembra odmjeriti snage sa "Ćirinim zmajevima" na stadionu "Luž" u Lisabonu, dok će revanš biti odigran četiri dana kasnije na zeničkom "Bilinom Polju".

Iako je Portugal favorit za plasman u Južnu Afriku, nekadašnji igrač Benfike, Fiorentine i Milana smatra da njegovom nacionalnom timu neće biti nimalo lako sa BiH.

"Otkako smo izvukli BiH, čujem ljude kako govore da smo već izborili plasman na Mundijal... To nije tačno, vjerujem da imamo bolji tim, ali nemojmo se zavaravati, neće nam biti nimalo lako", rekao je Rui Košta.

Prema njegovim riječima, poznat je ubitačni napad BiH sa Edinom Džekom i Vedadod Ibiševićem, ali neće Portugalcima da prijeti opasnost samo od njih.

"Ukoliko ne budemo oprezni u dvije utakmice, opasnost nam može doći s bilo koje pozicije. Ponavljam, mislim da smo kvalitetniji, ali ne pobjeđuje uvijek bolji tim",
zaključio je direktor kluba iz Lisabona.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC