• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Srčani Bornmut srušio Junajted!

Autor mondo.rs

Posle eliminacije iz Lige šampiona - poraz i u prvenstvu Engleske. Junajted bez nekolicine povređenih igrača poražen od hrabre ekipe Edija Haua.

Bez nekoliko standardnih igrača, pre svega u odbrani, Mančester junajted nije uspeo da odigra ubedljiv meč i slavi protiv "dojučerašnjeg" člana Čempionšipa. Naprotiv, upravo je Bornmut taj koji je držao konce igre u svojim rukama i pravo je čudo kako nisu ubedljivije pobedili.

Pomislili su navijači da bi propuštene šanse mogle da im se obiju o glavu, ali je tim Edija Haua ipak pobedio Mančester junajted rezultatom 2:1.

Počelo je komično za jedne, a srećno po druge.

Džunior Stanislas je izveo korner sa leve strane, a lopta je imala predivnu putanju i umesto na glavama igrača u crveno-crnom koji su se nalazili u šesnaestercu, našla se u mreži jednog od najboljih golmana sveta Davida de Hee.

Učinilo se Špancu da lopta ima izlaznu putanju, pa je napravio koji korak napred, ali je kasno primetio da ona u stvari ide ka njegovom golu...

Bacio se unazad kako bi makar zakačio loptu, ali uzalud, samo je ulepšao pogodak Stanislasa, koji ga, sudeći po reakciji, nije očekivao niti planirao.

Lošom reakcijom odbrane odužio se Bornmut.

Dugačku loptu iza zadnje linije na grudi je primio Memfis Depaj, sjajno je iskontrolisao grudima i šutirao u golmana, ali je lopta potom stigla do Maruana Felainija, a ovaj je uz malo sreće ipak pronašao prostor za udarac i savladao Artura Boruca za poravnanje rezultata.

Međutim, Bornmut je osetio da je Mančester junajted ranjiv i to uspeo da naplati, pre svega odličnom igrom u nastavku. I to opet posle kornera...

Iz ugla je Met Riči uputio loptu po zemlji, a igrači Bornmuta su svojim kretanjem ostavili prostora da Džošua King neometano dođe do lopte i sa visine penala odmerenim udarcem savlada Davida de Heu. U pitanju je bivši omladinac Junajteda...

Bornmut je ređao nove šanse preko Glena Mareja, ali je napadač bio vrlo neprecizan u završnici, pa je rezultat do kraja ostao 2:1. U ranijim mečevima dana Mančester siti je savladao Svonsi, a Kristal Palas je bio bolji od Sautemptona.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC