• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Horor vređanje Vanića!

Autor mondo.rs

Kada pročitate kakve je uvrede Nenad Vanić trpeo sa tribina stadiona na Voždovcu, biće vam jasno zbog čega navijači sve manje dolaze na domaće utakmice.

 Nenad Vanić o uvredama navijača Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS


Partizan je ponovo kažnjen zbog uvredljivog skandiranja svojih navijača za vreme utakmice sa Vojvodinom. Nažalost, gotovo da nema domaće utakmice na kojoj se sa tribina ne čuju pogrdna skandiranja, bilo u smislu uvreda na račun igrača, sudija, trenera, nacionalne pripadnosti, upućenih drugom klubu, protivničkim navijačima...

Ako je FSS rešio da sankcioniše verbalne prekršaje publike, onda je vreme da se eliminiše selektivnost i da klubovi odgovaraju za svaku tešku uvredu.

Trener Metalca Nenad Vanić primio je niz uvreda u subotu za vreme utakmice sa Voždovcem.

"Ovo nikada u životu nisam doživeo, ovakvo divljaštvo navijača. Ne znam da li su te osobe drogirane, ali ne dam da mi vređaju dete. Nadležni moraju da reaguju i ja ih pozivam da to učine. Danas su pominjali 'mrtvu decu', a pored njih sedi moje dete od 12 godina. Šta da je ono reagovalo? Neću ni da zamišljam", s razlogom je besneo šef stručnog štaba kluba iz Gornjeg Milanovca.

Na Fudbalskom savezu Srbije je da reaguje, ali isto tako mora da ima na umu da će se vrlo brzo slične uvrede ponovo čuti i sa tribina stadiona "Rajko Mitić", odnosno Partizana.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC