• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Piksi pogađa i sa klupe!

Trener japanske Nagoje, još jednom je podsjetio zašto je proglašen za petu Zvezdinu zvezdu postigavši gol sa klupe!?

 Piksi pogađa i sa klupe! Izvor: MONDO

Pogodak kakav je prošle subote postigao Dejan Stanković za Inter protiv Đenove rijetko se viđa, ali šta tek reći za potez Dragana Stojkovića Piksija!?

Stanković je na meču protiv Đenove postigao fantastičan gol sa gotovo pola terena iskoristivši grešku golmana Amelije, a istog dana na drugom kraju planete uzvratio mu je još jedan Srbin – Dragan Stojković Piksi.

Bivši fudbaler i predsjednik Crvene zvezde, a sada trener japanske Nagoje, još jednom je podsjetio zašto je proglašen za petu Zvezdinu zvezdu postigavši gol sa klupe na utakmici njegovog tima protiv Jokohame.

Poslije jednog neuspješnog napada napadač Jokohame ostao je ležati u protivničkom šesnaestercu pa je golman Nagoje ispucao loptu u aut kako bi mu se ukazala pomoć.

Dok je ona letjela prema klupi Nagoje Piksi je ustao sa klupe, a zatim je spektakularnim volejom sa pedesetak metara iz prve poslao loptu u mrežu.

Remek-djelo Piksija pogledajte na našem portalu www.mtsmondo.com

“Nisam želio nikog da uvrijedim, ali ovo je bio stvarno lijep gol”, rekao je poslije meča Stojković koji je za svoj potez dobio ovacije publike u Jokohami, ali i crveni karton.

Meč je završen pobjedom Jokohame 2:1, a kada bi se Stojkovićevi igrači ugledali na njega možda bi i zauzimali i bolju poziciju od trenutno devete na tabeli.

Piksijev prethodnik, četvrta Zvezdina zvezda i aktuelni trener Crvene zvezde Vladimir Petrović Pižon ove sezone pokazao je kako se protivnik izbacuje iz igre "varkom tijelom".

FIFA je ove nedjelje najavila da će od sada, svake godine, dodjeljivati trofej "Ferenc Puškaš" za najljepši gol. Sreća konkurenciji da ovaj gol ne ispunjava kriterijume, inače...

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC