• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Hoćeš Pavla Ninkova? Plati četiri miliona!

"Ninkov, za sada, ne ide nigdje", kaže Adžić, ali i objašnjava zašto: "Iz prostog razloga što na stolu nemamo nijednu konkretnu ponudu".

 Hoćeš Pavla Ninkova? Plati četiri miliona! Izvor: MONDO

Zvanično: U FK Crvena zvezda (još) nije stigla ponuda za Pavla Ninkova. Nezvanično: Sjajni bek crveno-bijelih nalazi se u fokusu nekolicine evropskih timova i nije nemoguće da naredne zime ode sa "Marakane".

Između zvaničnog i nezvaničnog, provukla se i informacija da će finansijski ogoljena Crvena zvezda prihvatiti ponudu za Ninkova samo ukoliko onda dostigne četiri miliona evra.

"Ninkov, za sada, ne ide nigdje", rekao je sportski direktor Crvene zvezde Ivan Adžić za "Sportski žurnal".

"To kažem iz prostog razloga što na stolu nemamo nijednu konkretnu ponudu. Da se interesuju neki od klubova, saznao sam iz novina", dodaje Adžić, koji nije želio da potvrdi, ali ni demantuje da je cijena za brzog fudbalera četiri miliona evra.

"Ne bih o brojkama, sve je još daleko od bilo kakvog transfera", ostao je "zakopčan" direktor za sportska pitanja.

S obzirom na to da pored Ninkova, trener Vladimir Petrović na poziciji desnog beka može da upotrebi još samo Nemanju Cvetkovića (kojem je prirodna pozicija zadnji vezni), kao i mladog Miloša Malovića, menadžment kluba morao bi do januara da sastavi listu potencijalnih pojačanja, kako bi spremno dočekao zvanične ponude za najstandardnijeg fudbalera ove sezone.

I pored odličnih igara, Ninkov još nije izborio status reprezentativca Srbije zbog neizvjesne završnice kvalifikacija za SP, u kojoj selektor Radomir Antić nije želio da drastično mijenja sastav ekipe i uvodi nove pojedince. To bi moglo da se promijeni u narednoj seriji prijateljskih utakmica, tokom kojih bi (ukoliko zadrži ovaj nivo forme i izbegne povrede) Ninkov vjerovatno bio na Antićevom spisku...

Svako pojavljivanje među reprezentativcima samo bi podizalo cijenu 24-godišnjeg fudbalera rođenog u Beogradu i onda bi novo rukovodstvo Zvezde moglo da taktizira oko toga kada i kome da proda igrača i sanira dio višemilionskog duga naslijeđenog od prethodnih uprava.

Adžić bi zamjenu za Ninkova mogao da potraži u Južnoj Americi. Sportski direktor Crvene zvezde namjerava da otputuje u Brazil i Argentinu, gdje bi se lično uvjerio ko bi od fudbalera bio dovoljno dobar da zamijeni Ninkova, ali i da li na tržištu postoji neko ko bi podigao nivo igre i u drugim linijama tima.

(MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC