• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ferguson: Opasan je ovaj Miloš Krasić

Miloš Krasić već odavno je na meti Milana i Atletiko Madrida, a toj listi po svemu sudeći mogao bi se pridružiti i Mančester junajted.

 Ferguson: Opasan je ovaj Miloš Krasić Izvor: MONDO

Menadžer “đavola” Aleks Ferguson poslije pobjede nad CSKA u Moskvi u trećem kolu Lige šampiona (1:0) nahvalio je srpskog reprezentativca nametnuvši pitanje da li će se srpska kolonija u Mančesteru uskoro povećati.

“Krasiće nam je bez sumnje stvarao probleme. On je vrlo talentovan igrač. Osim njega mislim da je odličan bio i golman Akinfejev”, rekao je iskusni Škot.

U Mančesteru su već Nemanja Vidić i Zoran Tošić kojima će se u januaru pridružiti i Adem Ljajić, a poslije odličnih partija Krasića u dresu CSKA i srpske reprezentacije ne bi bilo čudo da Ferguson odriješi kesu i dovede i četvrtog Srbina u svoj tim.

Vremešni Škot koji je ovog ljeta imao “zmiju u džepu” u januarskom prelaznom roku moraće da požuri ukoliko se odluči da dovede plavokosog “Džeksona” pošto u redu već stoje Milan i madridski Atletiko.

“Jorgandžije” prema pisanju španskih medija već skupljaju sumu od 15 miliona evra koliko “armejci” traže za Krasića, ali u eventualnoj trci sa Atletikom teško da bi se mogli nositi sa Mančester junajtedom koji je ljetos napunio klupsku kasu prodajom Kristijana Ronalda u madridski Real.

Krasić je u ekipu CSKA iz Moskve stigao 2004. godine, a iste sezone sa Rusima je osvojio pehar Kupa UEFA.

Srpski reprezentativac se u dresu CSKA okitio titulama prvaka države (2005. i 2006), peharom nacionalnog kupa 2005, 2006. i 2008., a osvojio je i dva Superkupa Rusije (2006. i 2007).

Karijeru je započeo u Rudaru iz Kosovske Mitrovice, a 1999. prešao je u Vojvodinu, odakle je otišao u Moskvu.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC