• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Stojnić: "Petokolonaši" ruše Borac!

Velimir Stojnić šokirao je javnost tvrdnjom da postoji "peta kolona" u banjalučkom Borcu, koja želi da sruši i poništi sve dosadašnje uspjehe.

 Stojnić: "Petokolonaši" ruše Borac! Izvor: MONDO

"Ne tražim nikakav alibi i znam da samo rezultati čuvaju svakog trenera. Međutim, Borac ima velike probleme s ‘petokolonašima’ koji ne miruju i koji žele sve pozitivne stvari da usmjere u kontra pravcu", izjavio je Stojnić za "Glas Srpske".

Prema njegovim riječima, pozitivne stvari u Borcu, a to su prvo mjesto na tabeli Premijer lige BiH i plasman u četvrtfinale Kupa BiH, određena grupa ljudi želi da prikaže u ružnom svjetlu.

"Sve se minimizira, a ružno je da pojedinci naručuju lična prozivanja. Nisam sporan ja, već ne mogu da dozvolim da vrijeđaju igrače Borca. Ipak smo mi prvi na tabeli. Sada vidim šta bi sve bilo da smo u sredini tabele... ".

Šef struke Banjalučana otkrio je još jedan nevjerovatan podatak, odnosno problem s kojim se sukobljava osim rivala na terenu:

"Pojedinci iz ‘pete kolone’ su pokušali da uđu i u svlačionicu i da sve pokvare, da naruše međuljudske odnose. To sam posebno osjetio pri povratku iz Velsa gdje sam bio s kadetskom selekcijom BiH. Osjetio sam da mnogo toga ne štima. U takvoj atmosferi uslijedili su porazi u Prijedoru i Travniku, za koje ne želim alibi, ali hoću da kažem da se svašta dešavalo", naglasio je Stojnić.

Ipak, remi u Širokom Brijegu (1:1) vratio je poljuljano samopouzdanje i Borcu otvorio put ka uspješnoj jeseni.

"Pričali smo potpuno otvoreno, gledajući se u oči. Bez obzira na raznorazne pokušaje, pomenute destruktivne snage neće uspjeti u svojim namjerama. Želim samo da stručni štab raznorazni dušebrižnici ostave na miru, puste nas da radimo, a mi ćemo se na terenu odužiti partijama i bodovima. Onaj ko ne shvata da su porazi sastavni dio sporta nije mu mjesto u fudbalu", zaključio je trener crveno-plavih, koje u subotu očekuje meč sa Slobodom u okviru 11. kola Premijer lige BiH.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC