• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Pižon: Sviđaju mi se bodovi, ali ne i igra

"Moraćemo da ih (igrače) opomenemo. Ne smiju da gube čiste lopte", strog je trener Crvene zvezde Vladimir Petrović uprkos novoj pobjedi.

 Pižon: Sviđaju mi se bodovi, ali ne i igra Izvor: MONDO

Trener Crvene zvezde Vladimir Petrović rekao je poslije druge uzastopne minimalne pobjede u Superligi, ovog puta protiv Borca iz Čačka, da je "zadovoljan rezultatom, ali ne i igrom njegovih igrača, koji nisu u meč ušli maksimalno koncentrisano".

"Moraćemo da ih opomenemo. Ne smiju da gube čiste lopte. Da li je to pritisak zbog rezultata ili samozadovoljenje zbog niza pobjeda ne znam, ali moramo da shvatimo da svaku utakmicu moramo da igramo potpuno koncentrisano", rekao je Petrović.

"Ovako nas je Borac namučio, moram da priznam da su me iznenadili dobrom igrom", dodao je trener crveno-bijelih.

Trener Borca Miodrag Martać ocijenio je da se njegova ekipa nije obrukala, ali da jednostavno nije mogla više protiv kvalitetnijeg tima Zvezde.

"Dobro smo parirali Zvezdi, posebno u prvom poluvremenu. Kako je utakmica odmicala bilo nam je sve teže, jer mi fizički nismo sposobni da igramo protiv ovakve Zvezde. Ali, pokazalo se da možemo, oni su bili bolji taman za gol... Iako imaju mnogo jači tim od nas", rekao je Martać.

"Svi su oni (igrači Zvezde) profesionalci i siguran sam da će brzo shvatiti da nema lakih protivnika", dodao je on.

Fudbalere Crvene zvezde naredne sedmice očekuju dva neugodna gostovanja. Ekipa će prvo u srijedu, u Novom Pazaru igrati meč osmine finala Lav Kupa Srbije, a u subotu slijedi duel 10. kola JSL, protiv Javora u Ivanjici.

Čačani će u srijedu drugi put ove sezone putovati u Kragujevac na duel sa Metalcem, ovog puta u Kupu. Prvenstveni okršaj dobile su komšije iz Gornjeg Milanovca, koji igraju na Čika Dači. Potom, narednog vikenda, Borac kraj Morave dočekuje OFK Beograd.

(agencije/MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC