• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Voša prihvatila ponudu Partizana - Ivanić odbio!

Dva dana pre hapšenja predsednik Vojvodine Zoran Šćepanović prihvatio milionsku ponudu Partizana za Mirka Ivanića, ali je fudbaler odbio da obuče crno-beli dres.

 Vojvodina pristala, ali Ivanić neće u Partizan Izvor: MN PRESS

Saga oko prelaska Mirka Ivanića traje od letos...i ne vidi joj se kraj!

Velika želja Partizana u prethodna dva roka je bio ponajbolji fudbaler Vojvodine Mirko Ivanić, a Novosađani su prethodnog leta odbili ponudu od 1,5 miliona evra na samom kraju prelaznog roka. Ivanić je ostao veran "staroj dami" i produžio ugovor, a Partizan je u novu ofanzivu krenuo već u decembru...

Kako piše "Sportski žurnal" Vojvodina je prihvatila novu ponudu Partizana, ali je Mirko Ivanić odbio da obuče crno-beli dres i tako održao obećanje dato navijačima!

Prema pisanju ovog lista navodi se da je klub prihvatio ponudu Partinzana od milion evra i određene procente od naredne prodaje, i to 48 sati pre hapšenja predsednika novosadskog superligaša Zorana Šćepanovića, ali da je Ivanić u istom danu odbio tu ponudu.

Za "Sportski žurnal" je ovu odluku mladog fudbalera prokomentarisao i novi šef stručnog štaba Partizana Ivan Tomić.

"Partizan je strašno veliki klub i sasvim sigurno je san svakog igrača da prođe kroz Partizan. U tom smislu izlišno je pričati na temu da je Ivanić, ili bilo ko odbio Partizan jer voli svoj klub. Naravno da to poštujem, ali ne dozvoljavam da se dovodi u kontekste bilo je vrste odbijanja...", poručio je Ivan Tomić.

Mirko Ivanić je prošlog leta bio interesantan Bursasporu i Selti iz Viga, a dugo se spekulisalo o tome i da bi mogao da pojača Crvenu zvezdu. Buran prelazni rok je pred Ivanićem...

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC