• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Keiroš: Biće teško u Zenici

“Biće nam vrlo teško, posebno u gostima”, upozorio selektor Portugala pred duel sa reprezentacijom BiH u baražu za odlazak na SP.

 Keiroš: Biće teško u Zenici Izvor: MONDO

Selektor Portugala Karloš Keiroš u intervju za sajt FIFA izjavio da je uvjeren da će se njegova ekipa plasirati na Svjetsko prvenstvo, ali da je svjestan kvaliteta selekcije BIH.

"BiH ima fantastičan tim sa odličnim igračima, koji su već stekli međunarodno iskustvo. Biće nam vrlo teško, posebno u gostima, pošto će oni sa tribina imati spektakularnu podršku", rekao je Keiroš u intervjuu za sajt Svetske fudbalske federacije (FIFA).

"Već sam bio tamo i zato i mislim da su njihovi navijači uzrok dobrih rezultata BiH u kvalifikacijama. Moraćemo da budemo zaista oprezni i spremni za vrhunski fudbal, jer će se u suprotnom desiti veliko iznenađenje", dodao je portugalski trener.

Dueli baraža igraće se 14. i 18. novembra, a domaćin na revanšu biće tim Bosne i Hercegovine u kome najveću prijetnju za protivnika, prema mišljenju Keiroša, predstavlja napadač Volfsburga Edin Džeko.

"Edin Džeko se definitivno izdvaja u njihovom timu. Nije slučajnost što je među 30 kandidata za Zlatnu loptu. Zaista je impresivan igrač, koji je pri tom u odličnoj formi", ocijenio je Keiroš.

"Naravno, ne smijemo da zaboravimo i ostale igrače BiH. Treba sve da proučimo kako bismo mogli da neutrališemo njihove kvalitete... Ne sumnjam da ćemo igrati na Mundijalu, 100 odsto sam uvjeren u to", naglasio je selektor Portugala.

(Beta)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC