• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kolarov: Aplauzom "pozdravio" navijače

Reprezentativac Srbije iz Lacija tvrdi da nije imao bliski susret sa navijačima kako su mediji "napumpali".

 Kolarov: Aplauzom "pozdravio" navijače Izvor: MONDO

Aleksanar Kolarov je ušao u klinč sa navijačima Lacija. Lijevi bek reprezentacije Srbije nije izdržao zvižduke i vrijeđanje sa tribina stadiona Sveti Nikola u Bariju, na kome je njegov tim poražen u nedelju.

Ipak, tvrdi da su mediji "napumpali" događaj, da nije bilo "bliskog susreta", već da je poslije utakmice samo otišao do tribine i uzvratio navijačima aplauzom.

"Naravno, moja zahvalnost je ironičan način da im pokažem koliko je ekipa zadovoljna njihovim bodrenjem. Iako sam ih dobro upoznao tokom svih godina provedenih u Italiji, ne mogu nikako da shvatim da nam zvižde i da nas vrijeđaju nakon prve lošije partije u sezoni. Zbog toga sam otišao do njihove tribine i samo im aplaudirao, a novine mogu da naduvaju priču, to je njihova stvar. Snimak na TV pokazuje šta je istina", poručio je Aleksandar Kolarov u razgovoru za "Kurir".

Kolarovu nije prvi put da se sukobljava sa navijačima Lacija.

"Ne plašim se, a to sam pokazao i tada kada su došli na naš trening. Šta mi mogu? Da me biju? Pa zar zbog toga treba da im se sklanjam? Neću dozvoliti da me bilo ko maltretira, pa ni navijači Lacija, ma koliko da su opasni".

Bivši igrač Čukaričkog i OFK Beograda uvjerava da se niko u ekipi ne boji navijača.

"Normalno funkcionišemo, mislim da se niko ne plaši jer znaju da će nezadovoljstvo navijača proći poslije prve pobjede. Nama su potrebna samo tri boda da bismo uhvatili priključak sa ekipama koje se bore za plasman od 3. do 8. mjesta, gdje po kvalitetu pripadamo".

Kolarov demantuje pisanja italijanskih medija da će napustiti nebesko-plave.

"Ostajem u Laciju! Ne razmišljam o tome da bih mogao da odem u drugi klub. Jedan razlog je čvrst ugovor, a drugi je taj što se osjećam odlično u ovom klubu. Dakle, ni to nije tačno, pošto nikada nisam izrazio želju da napustim Lacio", kategoričan je Aleksandar Kolarov.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC