• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ćiro Blažević u Borcu? Netačno.

Informacija hrvatskih medija da premijer Srpske Milorad Dodik želi da dovede Ćiru Blaževića na mjesto trenera banjalučkog Borca nije tačna.

 Ćiro Blažević u Borcu? Netačno. Izvor: MONDO

Direktor "Borca" Radmilo Šipovac rekao je da je ta informacija "nebulozna".

"Mi imamo svog trenera Velimira Stojnića. Priča o dolasku Blaževića u Borac je nebulozna. Blažević je naš prijatelj i bio je na humantitarnoj večeri,koji smo organizovali kada se slikao sa našim šalom i to je možda bio povod ovog teksta, ali od toga nema ništa. Stojnić ostaje naš trener“, rekao je Šipovac.

Zagrebački "Jutarnji list" objavio je u utorak da selektor reprezentacije Bosne i Hercegovine Ćiro Blažević sve češće navraća u Banjaluku, jer je miljenik premijera Republike Srpske Milorada Dodika.

U tekstu se navodi da je Banjaluka danas uređena kao "apoteka" i da joj nedostaje samo vrhunski fudbalski klub.

"Dodik u Ćiri Blaževiću vidi čoveka koji će Banjaluci donijeti evropski štih", navodi zagrebački dnevnik i naglašava da slično razmišljaju i u FK Sarajevu.

Banjalučki klub, podsjeća hrvatski dnevnik, dao je Dinamu jednog od najvećih legendi kluba Abida Kovačevića, koji je bio fantastičan igrač.

"Dodikov cilj je da stvori multietnički Borac. Sportski direktor kluba je Bošnjak Muhamed 'Fišer' Ibrahimbegović, pa mu nedostaje jedan Hrvat - a to je Ćiro", zaključio je zagrebački list.

"Trener svih trenera" dosad je vodio čak 15 klubova i četiri reprezentacije.

U Hrvatskoj je vodio Dinamo, Hajduk, Varteks, Rijeku, Osijek i Zagreb, u Sloveniji Muru, u Srbiji Prištinu, dok je po Evropi radio u grčkom PAOK-u, francuskom Nantu i švajcarskom Grashopersu.

S klupe je vodio nacionalne timove Švajcarske, Hrvatske, Irana i Bosne i Hercegovine, s kojom 14. i 18. novembra u baražu za plasman na Svjetsko prvenstvo igra protiv Portugala.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC