• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Stevanović: Rezervisti, hvala!

Trener Partizana zasluge za preoket i pobjedu protiv Proletera pripisao trojici igrača koje je uveo u drugom dijelu - Iliću, Vujoviću i Lomiću.

 Stevanović: Rezervisti, hvala! Izvor: MONDO

Partizan je dve godine zaredom osvajao Kup Srbije, a u srijedu umalo da mu se dogodi nešto kroz šta je već prolazio u prošlosti.

BSK iz Batajnice, Timok...umalo da im se pridruži i novosadski Proleter, koji je do 73. minuta utakmice osmine finala Kupa Srbije vodio protiv Partizana, a pri rezultatu 1:0 promašio šansu utakmice!

Crno-bijeli su nekako prebrodili gostovanje na "Slanoj bari" i zahvaljujući topovskom udarcu Srđe Kneževića obezbijedili prolaz u četvrtinale kupa.

Silno motivisani domaćin muški se suprotstavio braniocu trofeja i šampionu Srbije.

"Ovo su utakmice koje velike ekipe ne vole. Bilo bi lakše da smo izvukli nekog superligaša gdje su motivi otprilike isti", započeo je izjavu trener Partizana Goran Stevanović.

Zasluge za preoket i pobjedu Stevanović je pripisao trojici svježih igrača koje je uveo u drugom dijelu - Brani Iliću, Nikoli Vujoviću i Marku Lomiću.

"Ušli smo mrtvo u utakmicu, u neki ritam koji nismo željeli. Međutim, uspjeli smo sa igračima koji su ušli na igru da dobijemo motiv i igru i da prekrenemo rezultat. Njih trojica su bili pokretačka snaga i golovi su stigli u pravo vrijeme. Izuzetno sam zadovoljan nastupom ekipe u drugom poluvremenu", rekao je Stevanović.

On je rekao da je Proleter pokazao da je jak prvoligaš (drugoligaš), pred kojim je lijepa budućnost i ocijenio da je presudilo iskustvo i individualni i to što Proleter nije mogao da odigra u istom ritmu svih 90 minuta.

Proleter je mogao da dobije epitet "srpskog Alkakrona", trećeligaša koji je deklasirao Real Madrid u utakmici osmine finala španskog Kupa Kralja.

Trener Proletera Ljubomir Ristovski čestitao je svojim igračima na velikoj borbi.

"Sigurno je da smo pružili snažan otpor Partizanu. U kupu uvijek postoji nada, znali smo šta je i ko je Partizan i da ne možemo da mu prijetimo. Međutim, imali smo nadu da možemo da prođemo, dali smo sve od sebe, imali smo dobar rezultat i najbolju šansu na utakmici, ali kao što to u fudbalu obično biva kažnjeni smo za promašaj", rekao je Ristovski.

Proleter, koji ove sezone debituje u Prvoj ligi Srbije i pruža sasvim solidne partije (nalazi se na sedmoj poziciji), u nedjelju, zanimljivo, igra protiv Partizanove filijale, ekipe Teleoptika u 12. kolu tog takmičenja.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC