• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Pižon: Navijači, ovo je za vas!

"Ovu pobjedu posvećujemo svim navijačima Crvene zvezde", istakao je trener Zvezde poslije pobjede nad Novi Pazarom (1:0) u Lav Kupu Srbije.

 Pižon: Navijači, ovo je za vas!  Izvor: MONDO

Četvrtim minimalcem u posljednjih pet mečeva, fudbaleri Crvene zvezde plasirali su se u četvrtfinale Kupa Srbije.

Gol Aleksandra Jevtića u 16. minutu, bio je sasvim dovoljan da se prvu utiša bučna publika u Novom Pazaru, a potom i osujete svi pokušaji drugoligaša da izjednači. Sve što su Pazarci uspjeli u meču sa Crvenom zvezdom u utorak popodne je da ostanu sa desetoricom na terenu.

Trener crveno-bijelih Vladimir Petrović Pižon posvetio je teško stečenu pobjedu navijačima, koji su odlučili da ne putuju u Novi Pazar, jer im je uprava domaćih odvojila svega 500 ulaznica.

"Ovu pobjedu posvećujemo svim navijačima Crvene zvezde", istakao je Pižon, koji je prvi put ove sezone na teren izveo trojicu napadača u formaciji 4-3-3 i to je oduševilo prisutne navijače na stadionu i one koji su odmah poslije pobjede iznijeli svoje utiske na raznim forumima i zvaničnom sajtu kluba.



Iako su od prvog minuta zaigrali i Dejan Lekić i Slavko Perović i Aleksandar Jevtić, utakmica se nije pretvorila u jurnjavu za postizanjem golova, već je Zvezda ostala dosljedna svojoj disciplinovanoj igri, s kojom je ove sezone u prvenstvu i Kupu postigla 23, a primila svega tri gola.

"Čestitam Novom Pazaru na fer i korektnoj igri. Atmosfera je bila prava fudbalska. Mi smo došli sa ciljem da pobijedimo i u tome smo uspjeli. Teren je bio jako težak i nezgodan za igru, ali kako nama, tako i domaćinu", dodao je Petrović.

Na pitanje, da li će se igra iz Novog Pazara odraziti na ovo što nas očekuje u Ivanjici, šef struke Crvene zvezde je rekao:

"Neće. Normalno je igrati u ritmu na svaka tri dana. Svaka ekipa to mora da izdrži, a Crvena zvezda će se podtruditi da bude prava i nastavi u svom ritmu", izjavio je Pižon, koji će prvotimce odvesti pravo u Ivanjicu, gdje će ekipa trenirati do subote u 13 časova, kada slijedi duel sa Javorom u JSL.

Na konferenciji za medije poslije duela u Novom Pazaru bilo je i retoričkog nadmudrivanja dvojice trenera. Prvo je trener domaćih Džo Vojčić pohvalio publiku i rekao da: "Rijetko ko ima ovakve navijače".

"Ima, ima... Zvezda! I to mnogo bolje...", nadovezao se Pižon.

(MONDO, foto: crvenazvezdafk.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC