• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

REAL: Valdano ili Spaleti umjesto Pelegrinija?

Nepuna 24 sata poslije jednog od najtežih poraza u novijoj istoriji Real Madrida, mediji imaju listu mogućih Pelegrinijevih nasljednika.

 REAL: Valdano ili Spaleti umjesto Pelegrinija? Izvor: MONDO

Španija "gori"!

Debakl Real Madrida u kup susretu sa trećeligašem Alkorkonom (4:0) podigao je na noge čitavu fudbalsku javnost na Pirinejskom poluostrvu.

Nepuna 24 sata poslije jednog od najtežih poraza u novijoj istoriji, mediji su već pripremili listu mogućih nasljednika Manuela Pelegrinija na klupi "kraljevskog kluba".

Španski listovi tvrde da će, u slučaju otkaza Čileancu, posla morati da se prihvati aktuelni sportski direktor Horhe Valdano, dok italijanski veb sajtovi "guraju" svoje trenere - Lućana Spaletija i Roberta Manćinija.

Dnevni list "Marka", koji mnogi smatraju nezvaničnim Realovim glasilom, objavio je sliku Pelegrinija sa potpisom "odlazi odmah" i poručio upravi da što prije pronađe novog trenera.

"As" takođe tvrdi da su Pelegrinijevi dani u Realu odbrojani i da će u slučaju neuspjeha u nekom od sljedeća dva susreta (Hetafe i Milan) sigurno biti smijenjen.

"Još jedan poraz i može da ide sa klupe. Ukoliko se to dogodi, Valdano će postati trener, čak i ako to ne bude to htio", piše "As", koji je debakl od utorka uveče ocijenio kao "komediju vijeka".

Spaleti je početkom sezone smijenjen sa pozicije šefa struke Rome, poslije četiri godine forsiranja atraktivnog, napadačkog fudbala i osvojena dva Kupa Italije. Manćini je bez posla otkako ga je Inter otpustio ljeta 2008. godine.

A igrači? Real je protiv Alkorkona nastupio bez Kake i Kristijana Ronalda, ali ipak u više nego renomiranom sastavu.

Kapiten Raul Gonzales Blanko izvinio se navijačima i obećao bolje dane.

"Istorija našeg kluba ne zaslužuje ovako lošu stvar. Još nismo ispali iz kupa i potrudićemo se da sve nadoknadimo u revanšu. Ne možemo da budemo lošiji nego u utorak. Poniženi smo, ali imamo svoj ponos i uradićemo sve da se iskupimo", naglasio je Raul.

(agencije/MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC