• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dva šuta, dva gola - Atletiko pokorio "Balaidos"!

Radoja je zamenjen u meču u kom je Selta imala više od igre, ali manje pravih šansi. Atletiko je dva puta uputio loptu u okvir gola, oba puta ona je završila u mreži.

Da biste bili šampion Španije u konkurenciji Barselone i Real Madrida, pored "sigurnih" pobeda kod kuće i na stadionima slabih ekipa, morate da skupljate bodove i na teškim gostovanjima.

Ako ne verujete da je "Balaidos" mesto s kojeg se najčešće odlazi pognute glave, pogledajte skor Selte kod kuće u poslednje tri sezone i rezultate Reala i Barse na obali Atlantika.

Ali, ove večeri, bez dugo povređenog Nolita, prve zvezde tima i jednog od najboljih igrača La Lige ove sezone, Vigo je bio osvojiva tvrđava za Dijega Simeonea – treći poraz Selte u nizu bez postignutog gola, treća pobeda Atletika u nizu bez primljenog gola – 0:2 (0:0).

Nove bodove crveno-belima sa "Kalderona", koji će se vratiti na prvo mesto ispred Barselone, doneli su Antoan Grizman u 49. i Sedrik Karasko u 80. minutu. Grizman je početkom drugog poluvremena zaludeo odbranu domaćih odigravši dupli pas sa Lusijanom Vijetom, a Karasko nije imao koga da mu pomogne, pa je sve uradio sam.

0:1 - Grizman, 49. minut;



0:2 - Karasko, 80. minut;



Bravura za deveti bod od devet mogućih od kada je krajem 2015. Atletiko nesrećno poražen u Malagi, autogolom Dijega Godina u finišu utakmice. Pre toga, računajući jop od 26. septembra i poraza "jorgandžija" u Viljarealu, Simeoneov tim u La Ligi ima skor 11-2-1, dok je Selta – čekajući da se Nolito vrati na teren, mada će on možda i otići iz kluba – bez njega doživela poraze i od Atletika (0:2) i od Malage (2:0) i od Bilbaoa (0:1), pa naširoko hvaljeni Eduardo Berico morati da smisli kako da zaustavi pad ekipe iz gornjeg doma Primere.

Naš Nemanja Radoja bio je starter, ali je zamenjen u 74. minutu, dok novajlija u Vigu, bivši igrač OFK Beograda Dejan Dražić, nije ulazio u igru.

Selta je imala više od igre, posed od 57 odsto, ali je samo jednom uspela da pogodi okvir gola - kada je Slovenac Oblak odlično intervenisao. S druge strane, tražeći šansu uglavnom iz kontre, Atletiko je dva puta bio precizan, a Serhio Alvarez ostao bez IJEDNE odbrane na meču.

Sve što je išlo u metu, završilo je i u mreži.

Atletiko. Simeone.

Selta: Alvarez – Maljo, Kabral, Gomez Sola, Džoni – Vas, Radoja – Ernandez, Oreljana, Bongonda – Aspas.

Atletiko: Oblak – Huanfran, Himenez, Godin, Felipe Luiz – Fernandez, Gabi, Nigez, Koke – Vijeto, Grizman.

Pročitajte sve rezultate, strelce i tabelu posle mečeva 19. kola Primere.


Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC