• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

UEFA odrala Dinamo: I bodovi i prazne tribine

Dinamo ostao bez jedina tri osvojena boda u Ligi Evrope, a preostale dvije utakmice protiv Ajaksa i Temišvara, igraće pred praznim Maksimirom!

 UEFA odrala Dinamo: I bodovi i prazne tribine Izvor: MONDO

Disciplinska komisija Evropske fudbalske unije (UEFA) nije u četvrtak imala milosti prema "modrima", a kap koja je prelila čašu strpljenja prema hrvatskom šampionu, bili su neredi Bed Blu Bojsa u rumunskom Temišvaru.

Oduzeta tri boda, kao i prazne tribine na predstojećim mečevima 5. novembra sa Ajaksom, te 17. decembra sa Temišvarom, gotovo sigurno su eliminisali Zagrepčane iz grupne faze najmasovnijeg evropskog takmičenja pod okriljem UEFA.

Dinamovci su sada na posljednjem mjestu Grupe A bez bodova, što znači da je san izvršnog potpredsjednika kluba Zdravka Mamića o evropskom proljeću miljama daleko.

Naravno, čelnici zagrebačkog kluba imaju rok od tri dana da ulože žalbu, ali teško da će UEFA da promijeni svoju odluku, posebno jer je Dinamo nekoliko puta upozoren i novčano sankcionisan zbog divljanja navijača.

Najveća kazna do današnje, Dinamu je izrečena prošle godine zbog incidenata u Italiji, kada su "modri" poraženi od Udinezea (2:1), a iznosila je 200.000 evra.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC