• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Krasić: Tražiću da me CSKA pusti

Reprezentativac Srbije Miloš Krasić najavio je da će lično zamoliti čelnike CSKA da mu u januaru odobre transfer u Milan!

 Krasić: Tražiću da me CSKA pusti Izvor: MONDO

Veliki italijanski klub je najkonkretniji u namjeri da angažuje Krasića, ali kao problem može da se ispreči visoko obeštećenje.

"Namjeravam da sljedeće nedjelje pričam sa ljudima iz CSKA. Znam da značim klubu, ali vjerujem da ću naići na razumijevanje. Tu sam već pet godina i mnogo sam dao CSKA, kao i on meni", rekao je Krasić u intervjuu dnevnom listu "Sport".

Poznato je da Rusi finansijski dobro stoje i da zato ne moraju da žure sa prodajom najboljih igrača. Tako je i obeštećenje za Krasića uvećano sa 12 na 15 miliona evra, kada se pored Milana u trku uključio Atletiko Madrid.

"Znam da neće ići glatko, to su standardne ruske metode odbijanja. Njima novac nije problem. Kada nekog žele da zadrže, samo 'lupe' cifru da bi obeshrabrili zainteresovane. Zato i kažem da moram lično da se potrudim oko transfera, ali da istovremeno ne uđem u konflikt sa upravom CSKA".

Više nije tajna, niti trač, da je potpredsjednik Milana Adrijano Galijani zvao Moskovljane i pitao za cenu neumornog igrača sredine terena.

"Što više vrijeme odmiče, Italijani su sve uporniji i konkretniji. Kontaktirali su i mene preko posrednika, tako da sam dobio sve potrebne informacije. I Atletiko se interesuje, ali bez konkretne ponude. Što se mene tiče, nema dileme - Milan je na prvom mjestu", zaključio je Miloš Krasić.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC