• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Guti: Treneru, poljubi me u ...

Guti je Pelegriniju rekao da može da ga "poljubi u zadnjicu", a prilikom izlaska se terena pokazao je srednji prst navijačima.

 Guti: Treneru, poljubi me u ... Izvor: MONDO

Čelnici španskog fudbalskog prvoligaša Real Madrida najavili su da će kazniti veznog igrača kluba Gutija zbog neprimjerenog ponašanja na utakmici Kupa Kralja protiv trećeligaša Alkorkona.

Katastrofalan poraz od 4:0 u duelu sa autsajderom dobro je protresao ekipu Real Madrida, iako Uprava kluba tvrdi da je stanje u timu redovno.

Lokalni mediji, međutim, tvrde da su čelnici kluba odlučili da novčano kazne Gutija koji je na poluvrmenu ušao u sukob sa trenerom Manuelom Pelgrinijem, kada mu je on saopštio da će ga zamijeniti na početku drugog dijela igre.

Guti je tada rekao čileanskom stručnjaku da može da ga "poljubi u zadnjicu", a prilikom izlaska se terena nervozni 32-godišnjak je pokazao srednji prst navijačima.

Video možete pogledati na našem web portalu www.mtsmondo.com.

"U takvim okolnostima česte su neprimjerene reakcije. Izvinjavam se, bio sam pod tenzijom i rekao stavri koje nisam smio. Želio sam samo da Real pobijedi i izvinjavam se svima koje sam uvrijedio", izjavio je Guti.

Španski novinari navode da će Guti biti samo simbolično kažnjen i da će mu plata za oktobar biti smanjena za iznos između 220 i 880 evra.

(Tanjug/MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC