• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Lukić o "slučaju duks": Tužioče, baš si dokon

Vladan Lukić iznenađen najavom tužioca da će protiv njega podnijeti prekršajnu prijavu zbog dukserice: "Ako sam ja najveći problem u zemlji, u redu".

 Lukić o "slučaju duks": Tužioče, baš si dokon Izvor: MONDO

Vladan Lukić i Crvena zvezda klub biće "na tapetu" tužilaštva zbog poruke na dukserici koju je predsjednik crveno-bijelih nosio na kup utakmici u Novom Pazaru, a iz Ljutice Bogdana poručuju: "Ako nemate pametnija posla, ok".

Povodom najave vršioca dužnosti republičkog tužioca Slobodana Radovanovića da da će podnijeti prekršajnu prijavu protiv Crvene zvezde i predsjednika kluba zbog nošenja duksa, Lukić je izrazio čuđenje i nevjericu.

"Poslije izjave tužioca Radovanovića da će pokrenuti prekršajni postupak protiv Crvene zvezde i mene jer sam nosio duks - mogu samo da kažem da sam srećan čovjek. Čim tužilac ima vremena da se bavi duksom i šampanjcem vjerujem da je pohapsio sve kriminalce, narkodilere i ubice što mu je inače osnovni posao. Ako smo ja koji sam nosio duks i oni koji su pili šampanjac najveći problem u zemlji - eto prilike Radovanoviću da se proslavi", istakao je Lukić.

Na sajtu Zvezde, osim izjave predsjednika, objavljena je i fotokopija fiskalnog računa kojom Lukić želi da potvrdi da je duksericu kupio u prodavnici, a od Poreza na dodatu vrijednost koristi je imala i država.

"Taj duks sam kupio u registrovanoj prodavnici i platio ga 2.900,00 dinara od čega je država na ime PDV-a zaradila 442,37 dinara. Za kupovinu sam dobilo legalan fiskalni račun. Dakle, nisam kupio ništa nelegalno i valjda bi revnosni Radovanović unaprijed zabranio neki proizvod koji promoviše nasilje. Za informaciju tužiocu, na duksu je naslikan navijač koji nosi zastavu svog voljenog kluba i riječi: 'Dok se zemlja oko sunca kreće...", naveo je Lukić.

Predsjednik Zvezde je zaključio, kao i mnogi navijači, da je "očigledno da Radovanović nikada u životu nije bio na stadionu".

"Da jeste znao bi ono što i svaki od četiri miliona navijača Zvezde - da pjesma glasi: 'Dok se zemlja, dok se zemlja oko sunca kreće, zvezdini se barjaktari umiriti neće, duva tajfun, duva tajfun, košava sve nosi, svakom vetru, svakom vetru, barjak naš prkosi".

"E, ako je to pozivanje na nasilje ja ću drage volje kao i državni funkcioneri u slučaju 'šampanjac' platiti prekršajnu kaznu i zadovoljiti strogog tužioca!", poručio je predsjednik Crvene zvezde.

Inače, "slučaj šampanjac" odnosi se na detalj poslije meča Srbija - Rumunija (5:0) kojim je srpska reprezentacija obezbijedila plasman na Mundijal, a predsjednik Srbije Boris Tadić, ministarka sporta Snežama Marković-Samardžić i predsednik FSS Tomislav Karadžić taj uspjeh zalili pjenušavim pićem na stadionu, iako je zakonom zabranjeno da se alkohol toči na sportskim objektima u vrijeme odigravanja utakmice.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC