• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Platini: Bravo, Piksi!

Mišel Platini čestitao je Draganu Stojkoviću na potezu zbog kojeg je dobio crveni karton (?!).

 Platini: Bravo, Piksi! Izvor: MONDO

Predsjednik UEFA je oduševljen golom, koji je Piksi dao sa 50 metara, uputio pismo treneru Nagoje, piše "Telegraf", a prenosi "Kurir":

"Gospodine Stojkoviću, gol koji ste postigli protiv Jokohame kao trener Nagoje najčudesniji je pogodak koji sam vidio na fudbalskim terenima širom svijeta. Taj gol još više dobija na značaju pošto ste ga postigli sa trenerske klupe obučeni potpuno drugačije od igrača na terenu, u odijelu i cipelama. Žao mi je što vam je sudija nakon toga pokazao crveni karton i isključio vas sa utakmice", piše u Platinijevom pismu.

Da nije zaboravilo da igra fudbal, Stojković je dokazao prilikom gostovanja njegove Nagoje u Jokohami kada je revoltiran promašajem svog igrača "opalio" skoro sa klupe i na oduševljenje svih na stadionu - pogodio gol.

“Jedan od igrača Nagoje propustio je šansu iz koje je teže promašiti nego pogoditi gol. Uhvatio je volej i promašio čitav gol. Iznervirao sam se zbog toga i kada je lopta u nastavku igre izašla iz terena i stigla do naše klupe, jednostavno nisam mogao da se suzdržim. Raspalio sam po njoj sa udaljenosti od 50 metara da bih svojim fudbalerima pokazao kako se šutira, ali, na moju veliku sreću, ona je završila u mreži golmana Jokohame. Cijeli stadion je pao u trans i aplaudirao mi", rekao je Stojković.

Majstoriju Piksija pogledajte na našem portalu www.mtsmondo.com

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC